map
asukoht

Korter, Sinika 4

76 000 €

Objekti ID: 190988
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Tartu maakond
Linn/vald: Tartu linn Variku
Korrus: 4
Tubade arv: 1
Kütte tüüp: keskküte
Ehitusaasta: 1985
Valmidus: renoveeritud
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 41.20 m²
Katastritunnus: 79509:023:0011
Müügihind: 76 000 €
Hind m² kohta: 1 844.66 €

Mõnusa vaatega kodu!

Vajalik eelnev registreerimine.

Kinnisvaraturu avalike pakkumiste sekka on lisandunud vaatega rohelusele ja eramajadele kodu, mis müüakse soovi korral koos sisustusega. Kõik aknad avanevad pärastlõunasele ja õhtupäikesele.

Tegusa korteriühistu juhtimisel läbis maja 2013. aastal renoveerimise, mille käigus soojustati fassaad, katus, lisati ventilatsiooniavad, renoveeriti küttesõlm koos torustike ja radiaatoritega, lisati kütteloendurid, vahetati aknad. Renoveerimiseks võetud laen lõpeb 2025 juunis.

Korteris tehti värskendusremont 9a tagasi.

Naabrid on sõbralikud ning puuduvad võlglased.

Igakuised ülalpidamiskulud on mõistlikud - talvel koos renoveerimislaenuga (ca 40€/kuu) on olnud kuni 120€/kuu ning suvel kuni 75€/kuu. Renoveerimislaen lõpeb 2025 juunis.

Igapäevaselt mugava elu tagab teadmine, et lähimad bussipeatused Mesika ja Kraavi asuvad kuni 450m kaugusel. Uueks kodupoeks saab COOP, Rimi või Selver. Parkimiskohtade puuduse pärast siin muretsema ei pea. Kesklinn vaid 9-minutilise rattasõidu kaugusel. Rattaringluse parklad ca 600m raadiuses.

Võta ühendust, küsi lisa ja tule tutvuma!

Lisaandmed:

kelder, vann, kaabel TV, elekter, mööbli võimalus, internet, trepikoda lukus, parkett, külmkapp, dušš, telefon, pesumasin, vesi, köögimööbel, eraldi toad, tsentraalne vesi, ühistransport, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Philip Saksing

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×