map
asukoht

Maja, Pajo

590 000 €

Objekti ID: 187428
Tehing: Müük, Maja
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Lääne-Harju vald Meremõisa küla
Tubade arv: 5
Kütte tüüp: ahiküte, elektri­küte, elektri­põranda­küte, tahke kütus, kombineeritud, õhksoojuspump
Ehitusaasta: 1987
Valmidus: renoveeritud
Omandivorm: kinnistu
Üldpind: 135.00 m²
Krundi pind: 35 100 m²
Katastritunnus: 29501:007:1289
Energiamärgis: puudub
Müügihind: 590 000 €
Hind m² kohta: 4 370.37 €

Unistate omaenda kodust, kus on ruumi nii hobustele kui tennise mängule ning soovi korral ka oma värske ja puhta toidu kasvatamisele? Siis ärge laske käest seda haruldast võimalust osta 3,51 hektari suurune kinnistu Meremõisa külas, mis asub looduslikult kaunis ja arenevas piirkonnas. Teie uus kodu on vaid kahe kilomeetri kaugusel Meremõisa rannast ja poolteise kilomeetri kaugusel Keila- Joast, kus saate jalutada männimetsas või Mõisapargis.

Kinnistul asub elamu suure abihoone, pumbamaja ja keldriga, mis kõik koos pakuvad Teile, seda mis vajate mugavaks ja turvaliseks eluks. Elamus on kolm magamistuba, kabinet, elutuba, suur esik, köök ja vannituba. Maja on soe ja hubane tänu NunnaUuni kamin-ahjule, köögi keraamilise kattega puupliidile, lisaks on elektri-põrandaküte köögis ja vannitoas. Majal on suur katusealune terrass, avara vaatega aiale.

Maja juures ootab Teid suure lõuapoolse terrassi kõrval tünnisaun, kus saate lõõgastuda. Aias on lillepeenardega ümbritsetud minitiik, kus saab nautida kividelt voolava vee sulinat. Lillepeenrad, mägimännid ja viljapuud (õun, ploom) lisavad aiale värvi ja maitset. Lastele on batuut ja kiik, kus nad saavad mängida ja lustida. Hoov on privaatne ja ümbritsetud elupuu ja kuuse hekiga, mis tagavad Teie rahu ja vaikuse.

Abihoones on garaaž koos minikontoriga, kus teha tööd või tegeleda hobidega. Samas hoones on ka saun koos pesu ja puhkeruumidega. Abihoones on ka tall neljale hobusele, kus saate tegeleda oma lemmikutega.

Kinnistul on ka tenniseväljak, mis on lõppjärgus. Jäänud on veel panna viimane kate ja valgustuspostid, väljakul on olemas elektri valmidus, postide alus ja drenaaž. Tenniseväljakul saate kohtuda oma sõpradega ja hoida ennast ning pereliikmeid vormis. Hobustele on koplid ja ratsaväljak, kus saate ratsutada või treenida oma neljajalgseid sõpru.

Kinnistu on võimalik osta koos kokkuleppel mööbli, tehnika ja sisustuselementidega. Nii saate kohe alustada oma uut elu. Majal ja abihoonel on eraldi lakapealsed, kus saate hoiustada oma asju või teha lisaruumi.

Kinnistu on varustatud videovalvega, mis tagab Teie turvalisuse ja rahuliku une.

See koht on ideaalne neile, kes soovivad elada ühes kaunima loodusega Eestimaa piirkonnas, kus on palju võimalusi vaba aja veetmiseks ja aktiivseks eluks. 5 km kaugusel Laulasmaal on lasteaed, kool, kauplused ja LaSpa Laulasmaa. Tallinn on vaid 30 minuti autosõidu kaugusel, kui Teil on vaja linna asju ajada või kultuuri nautida. Kinnistu asub teede lõpus ja piirneb loodusliku metsaga.

Ärge jätke kasutamata seda erakordset võimalust osta endale oma unistuste kodu või teha tark investeering tulevikuks. Võtke ühendust ja tulge vaatama seda imelist kinnistut!

Tule kohale ja näed see on– Kodu!

Lisaandmed:

kelder, boiler, kaabel TV, garderoob, elekter, mööbel, mööbli võimalus, garaaž, tööstuslik vool, internet, külmkapp, profiilkatus, saun, turvauks, dušš, pesumasin, vesi, köögimööbel, videovalve, eraldi toad, avatud köök, suletud sisehoov, eraldi sissepääs, uus elektrijuhtmestik, seinakapid, pööning, lokaalne vesi, sügav kaev, kõrvalhoone, lähedal mets

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ja saad kodulaenu lepingutasu uusarendusele 0 €-ga ja muul juhul 99 €-ga (tavahind min 190 €). 0% intress A-energiaklassi varale. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin

Uusarenduse objekti ostul on lepingutasu 0 € ning järelturu objektide ostul 99 €. Pakkumine kehtib kuni 31.06.2024.

Taotluse esitamisel märkige kampaaniakoodi lahtrisse LVM.

Esita laenutaotlus siin

0 € lepingutasu. Sooduskood “LVM”. Kehtib, kui varasemalt pole laenupakkumist küsitud.

Marginaal alates 1,35% tingimused:
* Kinnisvara peab olema ehitatud või renoveeritud alates 2000 aasta või uuem.
* Klient peab omama vähemalt kahte Luminor panga toodet.
* Sissetulek peab laekuma Luminori.

Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin

-50% soodustust lepingutasust. Esialgne otsus 24h jooksul. Sisesta sooduskood “LVM”.

* Nüüdsest pakutakse Rohelist kodulaenu ka B-energiaklassi varadele.
* Rohelaenu intress 1,69% + 6kuu euribor.

Esita laenutaotlus siin

0 € lepingutasu.
Kehtib LVM Kinnisvara vahendusel müüdavale kinnisvarale. Sooduskood CPLVM.

Esita laenutaotlus siin

Bigbankist laenu võttes on kliendile sooduskoodiga lepingutasu 0 €.
Kodulaenutaotlust täites panga lehel on kampaaniakood LVM2023

Esita laenutaotlus siin

Citadelest laenu võttes LVM klientidele sooduskoodiga LVMK100 on lepingutasu 0 €.

* Personaalne intress
* KredExi käendusega finantseerime kuni 95% tagatise väärtusest
* Esmane pakkumine ühe tööpäeva jooksul
* Roheline kodulaen ilma lepingutasuta Kehtib kuni 31.12.2024.

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

Suurel tutvumisnädalal saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!.

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×