map
asukoht

Korter, Pärnu mnt 80

190 000 €

Objekti ID: 190818
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Kesklinna linnaosa
Korrus: 3
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: keskküte
Ehitusaasta: 1984
Valmidus: valmis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 60.70 m²
Müügihind: 190 000 €
Hind m² kohta: 3 130.15 €

Müüa 3-toaline korter Uue-Maailma asumis Pärnu maanteel. Korteri planeering on läbi maja ning privaatsed vaated avanevad nii Pärnu maanteele kui maja tagusele rohelusele.

KORTER
Korter on meeldivalt valgusküllane ja vaikne. Vahetatud on aknad, põrandaid katab puitparkett. Magamistubades on vahetatud elektrijuhtmestik, puidust siseuksed, laes süvistatud valgustid. Magamistubade seinad on värvitud, magamistoas ja elutoas dekoratiivsein.
Olemas keldriboks.

MAJA
Vahetatud soojasõlm (sh. küttepüstakud), vee- ja kanalisatsiooni püstakud. Radiaatorid arvestavad isiklikku tarbimist. Majale on paigaldatud päikesepaneelid ning vahetatud katus. Toimib fonoluku süsteem ja videovalve.

KÕRVALKULUD
- 2024 a. veebruari kuus 254€
- 2024 a. mai kuus 212€

PARKIMINE
Maja taga hoovis tasuta vastavalt vabadele kohtadele.

ASUKOHT
Korterist üle tee asub Tallinna Ühisgümnaasium, lähedusse jääb Tallinna Muusika ja Balletikool MuBA, samuti erinevad lasteaiad ja kino Kosmos.
Maja ees Vineeri ühistranspordipeatus, samuti trammipeatus.

Oled oodatud tutvuma!

Lisaandmed:

vann, lift, trepikoda lukus, parkett, külmkapp, pesumasin, eraldi WC, köögimööbel, videovalve, seinakapid, ühistransport, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Marit Vilba

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×