map
asukoht

Majaosa, Krüüsli tn 5

320 000 €

Objekti ID: 191398
Tehing: Müük, Majaosa
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Kristiine linnaosa
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: ahiküte, elektri­põranda­küte, kombineeritud, õhksoojuspump
Ehitusaasta: 2015
Valmidus: valmis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 95.60 m²
Krundi pind: 720 m²
Katastritunnus: 78407:701:7361
Energiamärgis: D
Müügihind: 320 000 €
Hind m² kohta: 3 347.28 €

Armas ja kodune, oma aiaga linnamaja, hinnatud ja idüllilises Kristiine roheluses!
Eriline ning omanäoline kodu on kohe vaba ja uuteks elanikeks valmis.

MAJAOSA:
Läbimõeldud planeering mis võimaldab igal pereliikmel omada privaatset nurgakest. Eraldi sissepääs, ruumikas ja eraldi esikuosa gareroobiga, kaks magamistuba mis jäävad vaikse ja väikse Krüüsli tn suunas ning üks mille aknad vaatavad hoovi poole. Garderoobe on kokku kolm, vajadusel on ruumi ka enamaks. Vannituba eraldi dushiruumiga ja wc on koos. Kodu keskmes on avar elutuba kust on ühes suunas pääs kööki koos einestamisalaga ja teiselt poolt ulatuslikule (41m2) terrassile maja taha.

AED:
Suur terrass ja haljastatud aed on ideaalsed nii suvisteks grillõhtuteks kui ka lastele mängimiseks. Hoovis on ka abihoone aiatarvikute või küttepuude tarvis.

KULUD JA TEHNILINE INFO:
Maja kütab efektiivne soojustsalvestav kaminahi ja lisaks õhksoojuspump. Vannitoas on ka olemas põrandaküte. Talvised kõik kulud kokku ühes kuus on siiani jäännud 330 euro piiresse, (so. küte, tarbeelekter, vesi ja prügi.) Tegemist on kivimajaga mis on täielikult ümber- ja väljaehitatud 2015. Majal on olemas kasutusluba.

PIIRKOND:
Vahetus läheduses on miniatuursed tänavad eramutega, Löwenruh park, 5-8min jalutada Rimi kauplus. Kõik vajalikud teenused, koolid ja lasteaiad asuvad vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel. Ideaalne kodu neile, kes hindavad vaikust ja privaatsust, kuid ei soovi loobuda linnaelule omasest mugavusest.

Oled väga oodatud tutvuma selle toreda koduga! Küsi lisainfot ja tule vaatama!

Lisaandmed:

boiler, kaabel TV, garderoob, elekter, kamin, internet, parkett, külmkapp, plekkkatus, turvauks, dušš, pesumasin, vesi, köögimööbel, naabrivalve, eraldi toad, avatud köök, suletud sisehoov, eraldi sissepääs, uus elektrijuhtmestik, seinakapid, tsentraalne vesi, aiaga piiratud ala, kõrvalhoone, ühistransport

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Sanna Milistver

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

23. septembril kell 16.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×