map
asukoht

Korter, Ao tn 7

178 000 €

Objekti ID: 192433
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Kesklinna linnaosa
Korrus: 2
Tubade arv: 2
Kütte tüüp: gaasiküte
Ehitusaasta: 1932
Valmidus: renoveeritud
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 45.80 m²
Katastritunnus: 78401:108.1270
Energiamärgis: G
Müügihind: 178 000 €
Hind m² kohta: 3 886.46 €

Müügile tuli renoveeritud korter Kesklinnas, Kassisaba asumis. Tegemist on maitsekalt sisustatud ja valgusküllase korteriga, mille aknad avanevad hommiku- ja lõunapäikese suunal.

Korteri koosseisu kuuluvad esik, köök koos köögimööbli ja kõige vajamineva tehnikaga, elutuba, magamistuba, dušinurk ja eraldiasetsev WC. Korteris on uued laudpõrandad, elektrisüsteem ja individuaalne gaasikatel küttekehadeks radiaatorid koos ruumitermostaatidega. See hubane kodu pakub mugavust, stiili ning parimat elukvaliteeti!

Korteri juurde kuulub keldriboks. Maja elanikel on tasuta parkimise võimalus maja hoovis. Hoonele on tehtud renoveerimisprojekt.

Korter asub kiiresti arenevas ja hinnatud piirkonnas. Ideaalne asukoht neile, kes hindavad mugavust ja kiiret ligipääsu linna südamesse. Läheduses on kõik eluks vajalik - Kristiine keskus, kohvikud, lastehoiud, koolid ja ühistranspordipeatused, muutes igapäevaelu mugavaks ja efektiivseks.

Lisaandmed:

kelder, boiler, garderoob, elekter, gaas, internet, trepikoda lukus, külmkapp, turvauks, dušš, vesi, eraldi WC, köögimööbel, suletud sisehoov, uus elektrijuhtmestik, tsentraalne vesi

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Aivo Selge

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×