map
asukoht

Elamumaa, Käpa-Veski

218 000 €

Objekti ID: 192548
Tehing: Müük, Elamumaa
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Saue vald Alliku küla
Omandivorm: kinnistu
Krundi pind: 4 972 m²
Katastritunnus: 72601:001:0167
Müügihind: 218 000 €
Hind m² kohta: 43.85 €

Alliku küla rahulikus ja maalilises nurgas, kus Vääna jõe vesi voolab vaikselt ja rahulikult, asub üks eriline kinnistu. See on paik, kus aeg justkui peatub ja loodus võtab võimust, pakkudes rahu ning privaatsust, mida tänapäeva kiires maailmas aina vähem leiab. See on ideaalne koht neile, kes unistavad elust, kus linnakära on kaugel ja koduuksest välja astudes tervitab sind linnulaul ja tuules sahisevad puud.

Kinnistu ise on avar, pakkudes piisavalt ruumi ja vabadust, et kujundada oma unistuste kodu. Siia on lubatud ehitada kuni kolm hoonet, mis annab võimaluse luua nii peamaja, külalistemaja kui ka näiteks saun või aiamaja – kõik selleks, et muuta see paik tõeliselt ainulaadseks ja vastavalt oma vajadustele. Piisav vahemaa naabritega tagab, et privaatsus on siin igati säilitatud ning saad nautida oma rahu ja vaikust, ilma et keegi sind segaks.

Maalilise kinnistu teeb veelgi erilisemaks unikaalne võimalus taastada vana vesiveski hoone otse Vääna jõe kaldale. See ajalooline paik kannab endas möödunud aegade mälestusi ning annab uuele omanikule erakordse võimaluse taaselustada osa piirkonna ajaloost. Kujuta ette, kuidas vanale veskile saab anda uue elu – olgu selleks romantiline puhkemaja, kunstistuudio või midagi täiesti ainulaadset.

Vesiveski hoone taastamine ei oleks mitte ainult arhitektuurne pärl, vaid ka suurepärane võimalus luua koht, kus ajalugu ja kaasaegne elustiil kohtuvad. Jõe vaikne voolamine läbi taastatud veski tiiviku ning veski kõrval asuv väike terrass, kus saab nautida hommikukohvi või päikeseloojanguid, looks tõeliselt võluva atmosfääri. See muudaks kinnistu mitte ainult kauniks elukohaks, vaid ka eriliseks pärandiks tulevastele põlvedele.

Vääna jõgi, mis voolab mööda kinnistu piiri, lisab kohale erilise võlu. Jõe ääres saab veeta päikeselisi pärastlõunaid või lihtsalt jalutada mööda kallast, tunnetades looduse lähedust ja hingates sisse värsket õhku. Jõgi pakub ka võimalusi kalastamiseks või lihtsalt jahedas vees suplemiseks suvekuudel.

See kinnistu Alliku külas on tõeline pärl neile, kes hindavad loodust, privaatsust ja võimalust rajada oma unistuste kodu paika, kus iga päev pakub uusi elamusi ja rahu.

Hind sisaldab elektriliitumist 3x20A, vee- ja kanalisatsiooni liitumist. Side liitumise võimalus.

Lisaandmed:

detailplaneering, elekter, vesi

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Ilmar Tedremaa

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumisõhtule!

arrow
REGISTREERI

24. septembril kell 18.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×