map
asukoht

Korter, A. Kapi 3

239 900 €

Objekti ID: 193888
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Kesklinna linnaosa
Korrus: 1
Tubade arv: 4
Kütte tüüp: gaasiküte, kamina­küte, elektri­põranda­küte
Ehitusaasta: 1935
Valmidus: renoveeritud
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 92.60 m²
Katastritunnus: 78401:108:0690
Energiamärgis: puudub
Müügihind: 239 900 €
Hind m² kohta: 2 590.71 €

Toompea ajaloolises eeslinnas Kassisabas asuv kodu on ruumikas ning valgusküllane. Maja paikneb rahulikul tupiktänaval ja on üks muinsuskaitse all olevatest hoonetest Kapi tänaval. Kahekordne avar kodu on muudatusteks valmis ja ootab oma uusi elanikke!

KORTERIST:
Planeering on läbi maja, aknad vaatavad kolmes suunas. Väga palju valgust.
KORTERI I KORRUS: esik, elutuba, avatud köök, vannituba vanniga wc-ga, üks magamistuba.

KORTERI 0-KORRUS: väike magamistuba, väga suur tuba mille ruum jaotub järgmiselt: magamistoa osa, puhkeruum ja töölaua nurk. Keset suurt tuba on ka mõnus kamin. Korteriaknad on päiksepoolsed ja kõik aknad on ka vahetatud.

Põrandaid katab naturaalne laudispõrand. Korteri mõlemal korrusel on välisuks mis soovikorral võimaldab teha kaks eraldi korterit.

MAJAST:
Maja on põhjalikult renoveeritud 2004 ja fassaad ning katus värskendatud 2020-2021 ja väga heas korras. Lokaalne gaasiküte. Kulud on mõistlikud. Majas toimetab korteriühistu. Välistrepikoda on turvaline ja lukustatud.

PIIRKOND:
Kassisaba on terviklik ja miljööväärtuslik piirkond kus on kõik elamiseks vajalik lähedal: lähikauplus, lasteaiad, koolid, park ja muidugi vanalinn ning Toompea!

Tule vaatama, oled oodatud!



Lisaandmed:

signalisatsioon, vann, garderoob, internet, trepikoda lukus, parkett, külmkapp, turvauks, dušš, pesumasin, köögimööbel, naabrivalve, eraldi toad, avatud köök, suletud sisehoov, korter läbi mitme korruse, seinakapid, tsentraalne vesi, aiaga piiratud ala, ühistransport, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Sanna Milistver

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumisõhtule!

arrow
REGISTREERI

24. septembril kell 18.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×