map
asukoht

Maja, Laadi tee

165 000 €

Objekti ID: 194578
Tehing: Müük, Maja
Maakond: Pärnu maakond
Linn/vald: Häädemeeste vald Uulu küla
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: ahiküte, õhksoojuspump
Üldpind: 66.00 m²
Krundi pind: 2 335 m²
Katastritunnus: 84801:001:1328
Müügihind: 165 000 €
Hind m² kohta: 2 500.00 €

Armas majake, suurel rohelisel kinnistul, ootab uusi omanikke.
Ilusad, heledates toonides toad, avatud köögiga elutuba, esik, pesuruum ja wc, teisel korrusel trepihall ja avar magamistuba. Elutoast pääseb kaunile terrassile, suveõhtuid saab nautida ka vihmase ilmaga. Kõrged puud annavad varju kuuma päikese eest.
Toasooja annab ahi, paigaldatud on õhksoojuspump, hea nii külmal kui palaval päeval. Vesi tsentraalne, kanalisatsioon lokaalne, elekter 3*16A
Maatükk on suur, soovikorral saab majakest laiendada.
Linna- ja merelähedane Uulu küla on populaarne ja kaunis paik elamiseks. Siin on lastel tore kasvada, või vanavanematele külla tulla, meri, mets ja kõik eluks vajalik on olemas. Kauplus, kohvik ja perearst, sportimisvõimalused, heal tasemel kool ja lasteaed. Kergliiklustee ühendab maad linnaga, autoga 10 minutit, suurepärane bussiühendus!
Tule, osta omale ilus kodu looduse keskel.

Lisaandmed:

boiler, kaabel TV, elekter, mööbli võimalus, turvauks, dušš, vesi, köögimööbel, naabrivalve, avatud köök, eraldi sissepääs, tsentraalne vesi, ühistransport, lähedal mets, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Eda Karula

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

25. septembril kell 15.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×