map
asukoht

Korter, Toom-Kuninga 21

479 900 €

Objekti ID: 194733
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Kesklinna linnaosa
Korrus: 4
Tubade arv: 4
Kütte tüüp: keskküte, elektri­põranda­küte, vesi­põranda­küte, konditsioneer
Ehitusaasta: 2019
Valmidus: uus ehitis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 89.10 m²
Katastritunnus: 78401:109:0097
Energiamärgis: A
Müügihind: 479 900 €
Hind m² kohta: 5 386.08 €

Kaunis, hea asukohaga, elegantselt sisustustatud kodu!

Esindusliku Toom-Kuninga 21 maja on loonud tunnustatud Kadarik Tüür arhitektuuribüroo, arendanud Liven ning ehitanud Merko Ehitus Eesti.

KORTER
Esik mahuka garderoobiga. Avatud köök einestamisalaga mis laieneb edasi avarasse elutuppa. Köögis Häckeri köögimööbel ning kvaliteetne köögitehnika. Vannitoas vann, wc ning sisseehitatud majapidamiskapp kuhu on peidetud pesumasin/kuivati. Kolm magamistuba millest kahes samuti mahukad sisseehitatud garderoobikapid. Peamises magamistoas pääs rõdule, eraldi dushi ja wc-ga vannituba. Kogu korteris loovad lisaavarust 2,8m laed ja väga suured maastlaeni aknad. Korteris on ruumipõhiselt reguleeritav vesipõrandaküte ning soojustagastusega sundventilatsioon. Lisaks on jahutuseks ka konditsioneer.

SEISUKORD
Kvaliteetne siseviimistlus, eritoonides luksuslik kalasaba parkett, heledad ja neutraalsed toonid. Kaasaegne ja maitsekas sisekujundus. Kvaliteetne mööbel ning tehnika. Nii korter kui sisustus on väga hästi hoitud ning värskeilmeline, et mitte öelda uuevääriline. Sisseehitatud ning põhiosa suuremast mööblist, valgustus ja kardinad sisalduvad hinnas.

PARKIMINE
Parkimiskoht ühele autole garaazis sisaldub hinnas.
Parkimine tänaval vajadusel teisele autole Tallinna elaniku parkimisega aastas 120eurot (üks korteri kohta).

MAJAST
Majas on toimekas KÜ. Maja sissepääs on esinduslik ja soliidne. Maja ümber on vaikne ja roheline. Lastele on eraldi mänguala liivakastiga, jalgrattahoiu koht ja ühisala hobiruum. Mõistlikud elamiskulud.

HOBIRUUM
Üldkasutatavas hobiruumis on erinevad võimalused: lauatennis, mängulauad, laste ronimissein, köök, wc ja raamatukogu. Lisatasu eest on võimalik hobiruumi ka personaalselt broneerida näiteks sünnipäevade pidamiseks.

PIIRKOND
Lähiümbruses vaiksemad Uue Maailma tänavad, Tuvi park, Grossi lähikauplus ja vanalinna või südalinna ca 10min jalutada. Väga hea ühistranspordiühendus teiste linnaosadega.

Tule kindlasti tutvuma selle kauni koduga! Oled väga oodatud!









Lisaandmed:

signalisatsioon, rõdu, vann, garderoob, lift, mööbel, garaaž, internet, trepikoda lukus, parkett, külmkapp, turvauks, dušš, pesumasin, köögimööbel, naabrivalve, videovalve, eraldi toad, avatud köök, kõrged laed, seinakapid, tsentraalne vesi, ühistransport, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Sanna Milistver

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

29. septembril kell 15.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×