map
asukoht

Korter, Lastekodu 25

215 000 €

Objekti ID: 195083
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Kesklinna linnaosa
Korrus: 1
Tubade arv: 2
Kütte tüüp: keskküte, elektri­põranda­küte, vesi­põranda­küte
Ehitusaasta: 2007
Valmidus: renoveeritud
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 53.20 m²
Katastritunnus: 78401:111:0980
Energiamärgis: D
Müügihind: 215 000 €
Hind m² kohta: 4 041.35 €

Väga armas, hea planeeringuga, hea asukohaga, parkimise ja rõduga korter kesklinnas!

KORTER
Omandi üldpind on 53,2 m², millest eluruumi pind 47,9 m² ja rõdu on 5,3 m².
Eraldi esik mahuka gaderoobiga, avar elutuba ja avatud köök ning einestamisala. Magamistoaruum korraliku sisseehitatud garderoobiga. Magamistoa osa on täna avatud, ent hõlpsasti eraldatav kas liuguste, ruumijagaja või vaheseinaga vastavalt algsele planeeringule. Ehitusregistris on korter kahetoaline ning seetõttu võib eelmainitud sein olla ka statsionaarne. Korteri suured maastlaeni aknad vaatavad maja sisehoovi, samuti rõdu. Korterisse paistab hommiku ning päevapäike, mistõttu valgust on palju ja privaatsust ka. Korter on vaba ning uuteks elanikeks igati valmis.

PARKIMINE
Majal on kinnine sisehoov kus korteri juurde kuulub ka oma kindel parkimiskoht.

MAJA
Majas on tsentraalne keskküte. Küte on korteris põrandates ning ruumipõhiselt reguleeritav. Vannitoas on elektripõrandaküte. Majas on toimekas KÜ, trepikojad ja hoov on hoodatud, puhtad ja lukustatud. Elamiskulud on igati mõistlikudd ning naabrid rahulikud.

PIIRKOND
Maja paikneb suurema liikluseta just parasjagu rekonstrueeritaval Lastekodu tänaval. Läheduses on kauplused, peagi renoveeritav Keskturg ning ühistranspordipeatused. Jalutuskäigu kaugusele jääb ühelt poolt Stockmann, Viru Keskus ja südalinn ning teiselt poolt Bussijaam. Väga mõnus ja vaikne asukoht ning samas kõik linnaelumugavused on vahetus läheduses.

Oled väga oodatud tutvuma selle hubase ja mugavustega koduga!

Lisaandmed:

rõdu, garderoob, mööbel, internet, trepikoda lukus, parkett, külmkapp, turvauks, dušš, pesumasin, köögimööbel, naabrivalve, avatud köök, suletud sisehoov, seinakapid, tsentraalne vesi, aiaga piiratud ala, ühistransport, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Sanna Milistver

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumisõhtule!

arrow
REGISTREERI

24. septembril kell 17.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×