map
asukoht

Korter, Mustakivi tee 25

189 000 €

Objekti ID: 195093
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Lasnamäe linnaosa
Korrus: 3
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: keskküte, elektri­põranda­küte
Ehitusaasta: 2018
Valmidus: valmis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 71.20 m²
Katastritunnus: 78403:311:0020
Müügihind: 189 000 €
Hind m² kohta: 2 654.49 €

Avar ja valgusküllane, 3-toaline korter Vega Residentsis.

Korter:
Korteri avatud köök-elutoa kaks seina moodustavad panoraamaknad, mis teevad korteri väga valgusküllaseks. Korteri planeeringusse kuulub koridor, avatud köök-elutuba, kaks magamistuba ning suur wc/vannituba. Korteri põrandaid katab laminaatparkett, vannitoa põrandat mosaiikplaat ja seinasid keraamiline plaat.

Maja:
Vega Residents on 2018 aastal renoveeritud endine Eesti Mereakadeemia hoone. Hoones on võimalik rentida sauna-ja peoruumi ja laste mängutuba. Kõik ruumid on hästi hooldatud ja koristatud. Soovi korral saab kasutada valvega ruume jalgratta ja/või lastekäru hoiustamiseks. Hoovis on grilliala, mänguväljak ja palliplats. Erilist rõhku on pööratud turvalisusele (valvekaamerad ja administraator esimesel korrusel).

Parkimine:
Hinnas sisaldub notariaalse kasutuskorraga fikseeritud parkimiskoht suletud tõkkepuuga sisehoovis.

Ülalpidamiskulud:
Suvel ca. 200€
Talvel ca. 350€

Asukoht:
Lähedal asuvad erinevad toidupoed (Coop, Rimi, Prisma, Maxima, Selver), ehituspood Bauhaus, sisustuspood Home4You, Magaziin, kaubanduskeskus Lasnamäe Centrum, Tondiraba park koos selles asuvate lisahüvedega ja Tondiraba jäähalliga. Samuti on siin Lasnamäe tervisemaja ja tennisekeskus. Lähedal asub ka mitu lasteaeda (nii eesti- kui ka venekeelsed). Ühistranspordi ühendus teiste linnaosadega on väga hea - lähedal asuvad peatused “Linnamäe tee” ja “Läänemere tee”. Mitmed pikad bussiliinid (42 - läbi keskuse Õismäele, 67 - läbi keskuse Mustamäele jne) väljuvad Prisma ees olevast “Taevakivi” peatusest.

Helista ja küsi lisa või registreeri privaaatne tutvumine!

Lisaandmed:

lift, mööbli võimalus, parkett, külmkapp, dušš, pesumasin, köögimööbel, eraldi toad, avatud köök, uus kanalisatsioon, suletud sisehoov, uus elektrijuhtmestik, aiaga piiratud ala, ühistransport

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Robin Tiits

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

25. septembril kell 12.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×