map
asukoht

Paarismaja, Hiievälja tee 5 - 2

299 000 €

Objekti ID: 195113
Tehing: Müük, Paarismaja
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Kose vald Oru küla
Tubade arv: 4
Kütte tüüp: vesi­põranda­küte, õhksoojuspump
Ehitusaasta: 2024
Valmidus: valmis
Omandivorm: kaasomand
Üldpind: 103.70 m²
Krundi pind: 2 003 m²
Katastritunnus: 33701:001:0444
Energiamärgis: B
Müügihind: 299 000 €
Hind m² kohta: 2 883.32 €

UUS SUURE TUTVUMISNÄDALA HIND!

Müüme Oru külas Hiievälja tee 5 üht väga hea ehituskvaliteediga poolt moodsast paarismajast.

Elamu kaks korterit on nii hea heliisolatsiooniga, et naabri toimetusi teine naaber ei kuule. Korterite õued on aiaga teineteisest eraldatud ehk mõlemal on täitsa oma õu.

Valgusküllane kodu on tutvumispäeva järgselt sissekolimiseks valmis ning ka haljastustööd lõpetatud, kui Ilmataat seda lubab.

Puidust paarismaja 110-ruutmeetrises pooles on 4 tuba, suured puitalumiiniumraamidega aknad, 3,0 meetri kõrgused laed, hele siseviimistlus ja palju valgust ka kõige pimedamal aastaajal.

Majas on mõeldud igaühe isiklikule ruumile ja tasakaalule.

See on kodu, kus on hea olla nii pärast väsitavat linnatööpäeva kui ka pikemal kodusel perioodil. Arvestada saab nii tänase kui tuleviku kaugtöö võimaluse ja koduõppe vajadusega.

Hoonel on moodne disain ja ökonoomsed küttekulud.

Praktilises ja ökonoomses B-energiaklassiga majas muudab elu jahedamal aastaajal mõnusalt hubaseks õhk-vesisoojuspumbal toimiv põrandaküte. Põrandat kattev tammeparkett on nägus ja kvaliteetne ning peab vastu nii laste kui lemmikloomade loomulikule kasvamisele.

Suur 100 ruutmeetrine päikeseline terrass, millest osa jääb katuse alla, loob kevadest sügiseni võimalused nii päikesevõtuks, kodukontoris töötamiseks kui ka külaliste võõrustamiseks.

Kuna kõige olulisemaks argumendiks oma kodu ja kinnisvara soetamisel on alati asukoht, siis mis võiks olla parem, kui elada samaaegselt Tallinnast väljas, kuid ikkagi vaid 25 minutilise autosõidu kaugusel pealinnast?

Meie pakutav kodu asub kompaktses külakeses keset metsi ja põlde, kus naabruses on eramud ja paarismajad, teed on
tolmuvaba kattega ja valgustatud.

Mõnesaja meetri kaugusel üle maantee asuvad Oru lasteaed, põhikool, külakeskus, jalgpallistaadion ja kauplus.
Bo:Ka pubisse on kilomeeter, Tuhala kirikusse ja Nõiakaevule poolteist kilomeetrit jalutamist. Nõiakaevust üle tee asub Polli loomaaed.
Parim ujumiskoht ka väikelastele - Alesti järv - jääb 12 kilomeetri kaugusele.
Külast viib 4 kilomeetri pikkune valgustatud kergliiklustee Tartu maantee äärsesse Kolu külla, kus on Kolu Küla Kauplus ja söögiasutus ning Glassence ja Flagmore tootmiskompleksid.

Ühistranspordipeatus jääb koduväravast 500 meetri kaugusele Kolu-Tammiku maantee äärde küla sissesõidule. Siit viivad bussid Tallinna ja Kose suunas.

Kose alevikku on siit 12 kilomeetrit, Tallinna linnapiirile aga mööda Tartu maanteed sõites kõigest 30 kilomeetrit ehk 25 minutit autosõitu.

Kuna oma silm on kuningas, siis tule tutvumispäeval oma uut kodu üle vaatama ja lööme käed!

Lisaandmed:

vann, boiler, elekter, tööstuslik vool, internet, parkett, rullmaterjalist katus, dušš, vesi, eraldi WC, eraldi toad, avatud köök, uus kanalisatsioon, uus elektrijuhtmestik, tsentraalne vesi, aiaga piiratud ala, lähedal mets, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Jaanus Saadve

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumisõhtule!

arrow
REGISTREERI

25. septembril kell 17.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×