map
asukoht

Äripind, Riia mnt 30-1

450 €

Objekti ID: 195178
Tehing: Üür, Äripind
Maakond: Pärnu maakond
Linn/vald: Pärnu linn Kesklinn
Korrus: 1
Tubade arv: 2
Kütte tüüp: keskküte, vesi­põranda­küte, konditsioneer
Ehitusaasta: 2019
Valmidus: uus ehitis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 44.80 m²
Katastritunnus: 62511:143:1010
Üürihind: 450 €
Hind m² kohta: 10.04 €

Rendile anda I korruse suurte vitriinakendega äripind uues majas. Omanäoline planeering 1 tuba ja köök asub I korrusel ja suurte vitriinakendega ja suure terrassiga. 2 ruum on mõned astmed kõrgemal. Duširuum ja garderoobikapp on samuti ülemisel tasandil. Olemas on köögimööbel koos tehnikaga, aga fotodelt nähtav lahtine mööbel ei jää sisse. Parkimine ja panipaik majaaluses kinnises parklas.

Maja on keskküttel, osaliselt põrandaküte põranadaküte, ülemises toas radiaator seinal. 3*pakettaknad, soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mõlemas ruumis konditsioneer.
Energiamärgis C.
Üürihinnale lisandub käibemaks. Üürilepingu sõlmides tuleb tasuda 1 kuu üür, tagatisraha ja maaklertasu.
Helista ja tule tutvuma!

Lisaandmed:

elekter, külmkapp, dušš, vesi, köögimööbel, eraldi toad, avatud köök, uus kanalisatsioon, kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, seinakapid, tsentraalne vesi, ühistransport, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Eve-Mai Kiisler

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×