map
asukoht

Korter, Rääma 15

360 000 €

Objekti ID: 195278
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Pärnu maakond
Linn/vald: Pärnu linn Kesklinn
Korrus: 1
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: kamina­küte, keskküte
Ehitusaasta: 2017
Valmidus: valmis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 102.40 m²
Katastritunnus: 62507:005:0007
Energiamärgis: B
Müügihind: 360 000 €
Hind m² kohta: 3 515.63 €

Müüki on tulnud korter hinnatud piirkonnas Pärnu jõe kaldal. Tegu on areneva piirkonnaga kesklinna lähistel, mis tähendab, et kõik eluks ja vabaaja veetmiseks vajalik asub lähedal. Korter asub Kesklinna silla ja uue silla vahel, mis tagab hea ligipääsu kesklinnale. Samas pakub panoraamvaade Pärnu jõele rahulikku ja lõõgastavat elukeskkonda.

Korter paikneb mugaval esimesel korrusel (maja eest vaadeldes). Maja tagant, jõe poolt vaadeldes, on tegu teise korrusega. 3-toalise eluruumi pindalaks on 69,6 m2 + 16,8 m2 suurune klaasitud rõdu, kust avanevad imelised vaated jõele. Korter koosneb esikust, avatud köök-elutoast, kahest magamistoast ja avarast vannitoast koos saunaga. Sügisel ja talvel on elutoas paikneva kaminaga võimalik meeleolu luua ning suvel ja kevadel nautida päikeselist rõdu ja terrassi.

Lisaks kuulub antud korteri juurde majandusruum, mis asub eelnevalt välja toodud korteri all, kortermaja soklikorrusel. Majandusruumi kasutamine on fikseeritud erikasutuskorraga. Tegu on eraldiseiseva ja omaette kommunikatsioonidega 2-toalise korteriga, mille maast laeni aknast avaneb samuti imeline jõevaade. Majandusruumi mõõtmeteks on 32,8 m2 ning see koosneb avatud köök-elutoast, wc/dušširuumist ja terrassist (16,8 m2).

Korterite eraldi paiknemine võimaldab erinevaid kasutusviise, sealhulgas tegeleda tulusa üüriäriga. Korter(id) müüakse koos mööbli ja tehnikaga!

Lisaks kuulub korteri juurde ka suur panipaik kortermaja soklikorrusel ning üks fikseeritud parkimiskoht maja ees. Majal on olemas ka elektriauto laadimisjaam.

Tule tutvu enda unistuste koduga!

Lisaandmed:

rõdu, garderoob, mööbli võimalus, trepikoda lukus, saun, turvauks, dušš, köögimööbel, naabrivalve, avatud köök, suletud sisehoov

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Krista Gorneva

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

27. septembril kell 15.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×