map
asukoht

Korter, Kopli tn

189 000 €

Seda objekti vaatab hetkel 2 inimest

Objekti ID: 195458
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Põhja-Tallinna linnaosa
Korrus: 1
Tubade arv: 1
Kütte tüüp: gaasiküte, elektri­põranda­küte, vesi­põranda­küte
Ehitusaasta: 1915
Valmidus: valmis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 53.00 m²
Katastritunnus: 78408:808:2320
Müügihind: 189 000 €
Hind m² kohta: 3 566.04 €

Tutvumispäev 25. septembril kell 13:00-13:30!

Ruumikas stuudio asub Kopli Kasepargi serval; 1915 aasta originaal kiviseinad ja kõrged laed! Korteris on praktiline planeering, kus vahesein jaotab ruumi kaheks osaks: esimeses osas asuvad avar köök-elutuba ja panipaik, teises osas aga magamistuba, vannituba ning kodukontoriks ideaalne töölaud.

Põhjala tehas (loomestuudiod, kohvikud ja kultuurisündmused) on 1 minutilise jalutuskäigu kaugusel, meri 10 minuti kaugusel. Piirkond ja naabrid on vaiksed ning korteriühistu aktiivne.

Korter on renoveeritud 8 aastat tagasi, põrandaküte (gaas). Stuudiol on kuulikindlad aknad, mis tagavad täiendava turvalisuse ja heliisolatsiooni. Korteri ees on parkimine tasuta.

Korter on ideaalne valik neile, kes hindavad ajaloolist atmosfääri, mugavust ja modernseid lahendusi rahulikus, kuid arenevas piirkonnas.

Lisaandmed:

elekter, mööbli võimalus, gaas, internet, külmkapp, turvauks, dušš, telefon, pesumasin, vesi, köögimööbel, avatud köök, eraldi sissepääs, kõrged laed, tsentraalne vesi, ühistransport, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Kairit Raudla

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

25. septembril kell 13.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×