map
asukoht

Korter, Tööstuse 28a

318 000 €

Seda objekti vaatab hetkel 2 inimest

Objekti ID: 195478
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Põhja-Tallinna linnaosa
Korrus: 1
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: gaasiküte, vesi­põranda­küte
Ehitusaasta: 1949
Valmidus: renoveeritud
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 78.50 m²
Katastritunnus: 78401:101:5030
Energiamärgis: D
Müügihind: 318 000 €
Hind m² kohta: 4 050.96 €

Hingega loodud kodu, Kalamaja südames.

Asukoht:
Maja asub Tööstuse tänava linnapoolsemas otsas, ristudes värskelt rekonstrueeritud Vana-Kalamaja tänavaga. Kiviviske kaugusel on Kalamaja Park, kiirelt arenev Volta Kvartal, meri, Balti Jaam, Telliskivi Loomelinnak, Vanalinn ja Kesklinn. Trendikas piirkond, kus on elav ja aktiivne Kalamaja kogukond. Ümberringi paiknevad Tallinna parimad söögikohad ja kultuurimekad.

Korter:
Kõrgete lagedega, läbi kahe korruse planeeringuga korter. Päike paistab päeva jooksul erinevate nurkade alt mõnusalt tuppa (ka alumisele korrusele). Suvel püsib korteri sisekliima mõnusana. Läbivalt on säilitatud telliskivi ja paekivi seinasid, mis on viidud kokku kaasaegsete siseviimistlus- ja sisustuselementidega.

Korteri planeeringusse kuulub esik, WC, avatud köök-elutuba, magamistuba, hetkel kontorina kasutusel olev tuba, vannituba ning panipaik/majapidamisruum.

Parkimine ja panipaik:
Hinnas sisaldub notariaalse kasutuskorraga fikseeritud parkimiskoht, suletud ja privaatses sisehoovis. Lisaks kuulub korteri juurde panipaik maja soklikorrusel.

Maja:
Tööstuse 28a majaosa läbis koos korteritega täieliku renoveerimise 2020.aastal. Korterites on vesipõrandaküte ning lokaalne soojustagastusega ventilatsioon. Majas on kokku 11 korterit, toimiv korteriühistu ja mis parim - toredad naabrid.

Ülalpidamiskulud:
Suvel ca. 180€
Talvel ca. 320€


Kui Sinu uus unistus hõlmab igapäevaidülli boheemlikus Kalamajas, siis võta ühendust ja küsi lisa või registreeri privaatne tutvumine!

Lisaandmed:

kelder, mööbli võimalus, internet, trepikoda lukus, parkett, turvauks, dušš, eraldi WC, köögimööbel, eraldi toad, avatud köök, uus kanalisatsioon, suletud sisehoov, korter läbi mitme korruse, kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, aiaga piiratud ala, ühistransport

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Robin Tiits

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

26. septembril kell 14.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×