map
asukoht

Korter, Tööstuse 47d

369 000 €

Objekti ID: 195493
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Põhja-Tallinna linnaosa
Korrus: 3
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: keskküte, vesi­põranda­küte
Ehitusaasta: 2019
Valmidus: uus ehitis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 85.20 m²
Katastritunnus: 78408:801:0126
Energiamärgis: C
Müügihind: 369 000 €
Hind m² kohta: 4 330.99 €

Avar, rikkaliku planeeringuga loft-stiilis korter Volta kvartalis.

Korteril on olemas kehtiv eksperthinnang, summale 371 000€.
Korter müüakse koos sisustusega.

Asukoht:
Volta kvartal asub kulutuurist ja meelelahutusest pakatavas Põhja-Tallinna mereäärses piirkonnas. Läheduses asub Kalamaja kauneim park ja Noblessneri jahisadam koos linna mainekamate söögikohtadega. Volta kvartal on kujunemas hästitoimiva mikroinfrastruktuuriga ja tugeva kogukonnaga terviklikuks elu- ja ärikvartaliks.

Korter:
Korter on kõrgete lagedega ning suurte maast-laeni akendega. Ruume eraldavad klaasseinad, mis muudavad korteri väga valgusküllaseks. Pesuruumid asuvad mõlemal korrusel.

Korteri siseviimistlusel on valitud Premium pakett, mis sisaldab liimitud Prantsuse kalasaba tammeparketti, keraamilisi plaate esikus ja vannitubades, köögimööbel on eritellimusel Itaalia disainbrändi Snaidero poolt.

Parkimine ja panipaik:
Soovi korral on võimalik korterile juurde osta parkimiskoht garaažis hinnaga 20 000 ja/või parkimiskoht garaažis koos selle juures asuva panipaigaga, hinnaga 28 000.

Maja:
Ühistu on tegus ja toimiv.
Maja 1. korrusel on puhkealaga suur fuajee, Cleveron pakiautomaat, ühiskasutatav jalgrattaruum. Lisaks on maja kasutuses möbleeritud katuseterrass, millelt on suurepärased vaated linnale, merele ja vanalinnale.

Ülalpidamiskulud:
Suvel ca. 125€
Talvel ca. 250€

Helista ja küsi lisa või registreeri privaatne tutvumine!

Lisaandmed:

vann, garderoob, lift, mööbli võimalus, garaaž, internet, trepikoda lukus, parkett, turvauks, dušš, pesumasin, eraldi WC, köögimööbel, eraldi toad, avatud köök, uus kanalisatsioon, korter läbi mitme korruse, kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, ühistransport

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Robin Tiits

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumisõhtule!

arrow
REGISTREERI

26. septembril kell 17.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×