map
asukoht

Maja, Roobuka põik 3

145 000 €

Objekti ID: 195953
Tehing: Müük, Maja
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Saku vald Roobuka küla
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: kamina­küte, elektri­põranda­küte, õhksoojuspump
Valmidus: renoveeritud
Omandivorm: kinnistu
Üldpind: 69.20 m²
Krundi pind: 803 m²
Katastritunnus: 71801:001:1678
Müügihind: 145 000 €
Hind m² kohta: 2 095.38 €

Roobuka külas ootab uut omanikku tõeline pärl – suvila, mis on oskuslikult ümber ehitatud mugavaks ja stiilseks elamuks. Renoveerimine toimus 2024a. juunis. See kaunis maja on ideaalne perele, kes hindab rahu ja looduse lähedust, kuid soovib siiski elada mugavalt ja kaasaegses keskkonnas.

Majas on kolm hubast tuba, kus iga ruutmeeter on läbimõeldud ja praktiliselt kasutatud. Kõige suurem mulje jätab aga avar elutuba, mis on ühendatud kaasaegse ja praktilise köögiga. See ruum on ideaalne paik pere ja sõpradega aja veetmiseks, kus hommikukohvi kõrvale saab nautida vaateid maja ümbritsevale kaunile hoovile. Lisaks pääseb köögist mõnusale lõuna ja õhtupäikese poolsele terrassile.

Vannituba on suur ja stiilne – Kus on ruumi nii pesumasinale kui ka kuivatile.

Maja köetakse õhksoojuspumpadega ja hubasust lisab kamin elutoas.

Maja ümbritseb ilus ja hoolitsetud hoov, mis pakub võimalust nautida privaatset õuerohelist igal aastaajal. Haljastatud hoov on ideaalne paik, kus lapsed saavad mängida ja perel on võimalik aias nautida sumedaid suveõhtuid.

Asukoht on suurepärane! Roobuka küla pakub vaikust ja rahu, kuid samal ajal on kõik vajalik käeulatuses. Lähedal asub pood ja raudteejaam, kust saab mugavalt liikuda pealinna või lähimatesse keskustesse. Kiisa keskus ja koolibussiliinid Kurtna ja Saku koolidesse teevad sellest ideaalse kodu ka perele, kus kasvavad lapsed.

See on kodu, mis pakub kõike – rahulikku külaelu, kaunist loodust ja mugavat ühendust linnaga. Tule ja vaata ise, kui hästi see sobib sinu perele!

Lisaandmed:

boiler, elekter, kamin, mööbli võimalus, tööstuslik vool, internet, parkett, rullmaterjalist katus, dušš, vesi, köögimööbel, avatud köök, uus kanalisatsioon, suletud sisehoov, uus elektrijuhtmestik, tsentraalne vesi, lokaalne vesi, aiaga piiratud ala

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Ilmar Tedremaa

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumisõhtule!

arrow
REGISTREERI

27. septembril kell 18.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×