map
asukoht

Korter, Heli 7/1

239 000 €

Objekti ID: 196063
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Mustamäe linnaosa
Korrus: 2
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: keskküte, elektri­põranda­küte
Ehitusaasta: 2020
Valmidus: uus ehitis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 65.90 m²
Katastritunnus: 78404:409:0058
Energiamärgis: C
Müügihind: 239 000 €
Hind m² kohta: 3 626.71 €

Armas, hubane ja helge kodu Heli tänaval!
Hea planeering, rõdu, garaazikoht ja palju muid hüvesid millega tasub tutvuma tulla.

KORTER
Korter asub teisel korrusel. Avar garderoobiga esikuosa, suur ja valgust täis elutuba kust pääs rõdule, osaliselt avatud köök, köögi ja elutoa vahele jääb lisaväärtust andev sahver / panipaik. Magamistoad paiknevad privaatselt korteri teises suunas eraldi. Vannituba on vanniga, wc-ga ja seal on ka pesutorn (pesumasin ja pesukuivati). Korter on väga heas seisukorras, viimistletud heledates neutraalsetes toonides, mööbel on kvaliteetne ja kogu sisustuse üldmulje maitsekas ja kodune. Korter müüakse möbleerituna ning on tänu sellele uuteks elanike jaoks igati valmis.

PARKIMINE
Korteri juurde kuulub ühe auto parkimiskoht garaazis.

MAJA
Majas on toimekas KÜ ja haldab haldusfirma. Elamiskulud on enam kui mõistlikud, majas on kaugküte. Trepikoda on puhas ja turvaline, videofonosüsteemiga turvauks. Majade vahel ühises hoovis on laste mänguväljak.

PIIRKOND
Maja lähiümbruses on mitmed pargid ja sportimisvõimalused. Maja vahetus läheduses asub Tehnopol ning TalTechi hooned. Lähimad toidupoed on Akadeemia tee Lidl, Konsum ja mini-Rimi. Ühistranspordipeatused on vahetus läheuses Kivinuka ja Mäepealse bussipeatused, mis tagavad ühenduse teiste linnaosadega.

Oled väga teretulnud selle koduga tuvuma ja oodatud!

Lisaandmed:

rõdu, vann, garderoob, lift, mööbel, garaaž, internet, trepikoda lukus, parkett, külmkapp, turvauks, dušš, pesumasin, köögimööbel, naabrivalve, eraldi toad, avatud köök, seinakapid, tsentraalne vesi, ühistransport, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Sanna Milistver

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

26. septembril kell 16.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×