map
asukoht

Korter, Pärnu mnt 137

167 310 €

Objekti ID: 196113
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Kesklinna linnaosa
Korrus: 10
Tubade arv: 1
Kütte tüüp: keskküte, elektri­põranda­küte, vesi­põranda­küte, konditsioneer
Ehitusaasta: 2024
Valmidus: uus ehitis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 35.10 m²
Katastritunnus: 78401:101:4687
Energiamärgis: B
Müügihind: 167 310 €
Hind m² kohta: 4 766.67 €

VEKTORi eluhoone pakub Sulle selget sihti ja suunda – see on Sinu võimalus soetada endale tulevikukodu juba täna.

Esindusliku arhitektuuriga Vektori elamus on olemas kõik moodsa elukeskkonna boonused. Kaasaegse ja funktsionaalse planeeringuga korterid on avarad, suurte akende ja imeliste vaadetega kas kesklinnale, merele, Ülemiste järvele või rohetavale Kristiine aedlinnale. Vektori kodud on ka energiasäästlikud. Igas Esimesena Baltikumis omistati elamule rahvusvaheline LEED Gold rohehoone sertifikaat, mis on kinnitus säästvast projekteerimisest ja ehitamisest ning jätkusuutlikkusest.

Asukoht teeb Vektori eluhoonest ideaalse valiku kiire elutempoga äriinimestele ja spetsialistidele, linnaelu ja -melu nautivatele peredele, paaridele ning samuti investoritele.

KORTER
Funktsionaalne ja avar planeering, eraldi avar esikuosa, suurte akendega avatud eluruum. Vannitoas dushinurk ja wc ning piisavalt ruumi vannitoasisustusele. Korter asub kümnendal korrusel. Vaade: Urbanistlik ja valgusküllane vaade päevase päikesevalguse poole, Ülemiste suunal. Korteri m2 hind on üks soodsamatest kesklinnas!

SISEVIIMISTLUS JA KONSTRUKTSIOONID
Söakas ja samal ajal elegantne lähenemine viimistlusele.
Iseloomuga tammeparkett, parketi toonis siseuksed ja põrandaliistud, vannitoas sanitaartehnika Villeroy & Boch ja Hansgrohe segistid. Esiku põrand plaaditud. Korterites on kolmekordsete klaaspakettidega puit-alumiiniumaknad ja korterite välisuksed on puituksed. Korterite vahelaed on ehitatud monoliitsest ja/või monteeritavast raudbetoonist, samuti korteritevahelised seinad, kus erilist tähelepanu on pööratud müraisolatsioonile.

KATUSEAED
Erilisust lisab hoonele 1500 m² suurune rikkaliku haljastusega katuseaed. Sisehoovi parkimismaja katusel asuv roheline terrass ning kogukonnaaed on koht, kus aeg maha võtta või sõbraga jutt üles võtta. Siin on kohti õuekontoriks, grillimiseks, päikese käes peesitamiseks või rippkiiges raamatu lugemiseks. Rohenäppude jaoks on avatud kastpeenrad, kus oma maitsetaimi ja väiksemaid köögivilju kasvatada. Aktiivsemat sorti tegevuse otsija saab siin mängida lauatennist või treenida Omnigymi välijõusaalis. Aeda liigendavad püsitaimed, hekid ja puud.

MAJA JA TEHNOSÜSTEEMID
Maja sissepääsud asuvad äripindadest eraldi trepikodades, mõlemas maja tornis on kaks kiiret lifti, mis ühendavad maa-aluse parklakorruse maapealsete korrustega. VEKTOR maja energiaklass on B. Hoones on kaugküte, korterite ruumitemperatuurid on reguleeritavad termostaatidega. Korterites on vesipõrandküte, sanitaarruumides elektriline põrandaküte. Soojustagastusega sundventilatsioon ja lisaks on kõikides korterites on lokaalsed jahutuseadmed. Hoone varustatakse video-fonolukuga ning korterites on videopaneelid. Korterid on varustatud automaatse tulekahju signalisatsiooniga.

NUTIKODU LAHENDUS
Kõikidesse korteritesse on paigaldatud nutikodu lahendus. Standardses nutikodu installatsioonis sisaldub kütte, jahutuse ja ventilatsiooni juhtimine, fonosüsteemi pildi ja heli, elektri, kütte, ning sooja- ja külma vee näitude jälgimine. Arvestite näitude igakuine lugemine on automaatne ning süsteem edastab info otse majahaldurile. Kõike eelnevat on võimalik juhtida ja jälgida korterisiseselt ekraanilt või läbi interneti.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Parkimismajad on eraldatud. Kui on parkimiskoha (12500€) või panipaiga (6000€) soov, siis saab selle arendajalt lisatasu eest osta. Võimalus on osta parkimiskoht hoone maa-alusel korrusel asuvas garaazis (24000€) ja või parkimismajas. Parkimismajas on elektriauto laadija kaabeldus valitud kohtadel. Aastaringselt soojas garaažis on kõigil parkimiskohtadel valmidus elektriautode laadimiseks.

Soeta tulevikukodu juba täna!

Lisaandmed:

lift, trepikoda lukus, parkett, turvauks, dušš, avatud köök, tsentraalne vesi, ühistransport, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Sanna Milistver

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumisõhtule!

arrow
REGISTREERI

26. septembril kell 18.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×