map
asukoht

Majaosa, Tare tn 8

599 000 €

Objekti ID: 196178
Tehing: Müük, Majaosa
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Kesklinna linnaosa
Tubade arv: 5
Kütte tüüp: gaasiküte, keskküte
Ehitusaasta: 1927
Valmidus: renoveeritud
Omandivorm: kaasomand
Üldpind: 103.60 m²
Katastritunnus: 78401:110:1680
Müügihind: 599 000 €
Hind m² kohta: 5 781.85 €

Müüa hingega ehitatud majaosa, rahulikus kesklinna asumis.

Asukoht:
Maja asub rahulikus kesklinna eramajade asumis. Uksest välja astudes terendab suur Kodu park, kus paikneb mänguväljak, skulptuurid, erinevad haruldased puud ja istumisalad. Tegemist on väga vaikse piirkonnaga, kus tunned ennast nagu maal. Samal ajal on kesklinnale omaselt kõik eluks vajalik jalutuskäigu kaugusel.

Maja:
Puitpalkmaja, maja 0-korrus on paekivist betoonvahelaega. Majal on 2 omanikku ja mõlemal on on eraldi privaatne sissepääs, haljastatud sisehoov ja autode parkimisala.

Korter:
Hingega ehitatud, kvaliteetne, läbi kahe korruse paiknev korter. Siseviimistlusel ja sisustamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale. Kõik on väga hästi läbi mõeldud, et tagada mugav elukeskkond.

Korteri hinnas sisaldub kogu sisustus ja eluks vajaliku invertar, alustades eritellimusel tehtud mööblist korteris, aiamööblist, lõpetades grilli, grillitarvikute ja aiatehnikaga. Kaubamärkidest on esindatud Villeroy & Boch, BOSCH, AEG, 4K Dolby Atmos kodukino jpm.

Parkimine ja panipaik:
Maja sisehoovis on kolm lukustatud panipaika, mis kuuluvad müüdava majaosa juurde. Lisaks on maja küljel puldist ja mobiilist avatav suletud parkimisala, kuhu mahub hästi paigutades 4 autot.

Ülalpidamiskulud:
Aastaringne keskmine kulu on kuus ca. 230€.

Helista ja küsi lisa või registreeri privaatne tutvumine!

Lisaandmed:

garderoob, mööbel, internet, parkett, külmkapp, saun, turvauks, dušš, TV, pesumasin, eraldi WC, köögimööbel, eraldi toad, uus kanalisatsioon, suletud sisehoov, eraldi sissepääs, korter läbi mitme korruse, uus elektrijuhtmestik, aiaga piiratud ala, ühistransport, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Robin Tiits

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

28. septembril kell 13.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×