map
asukoht

Korter, Spordi 19

220 000 €

Objekti ID: 196208
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Kristiine linnaosa
Korrus: 3
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: gaasiküte, elektri­põranda­küte
Ehitusaasta: 1960
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 62.80 m²
Katastritunnus: 78407:701:0253
Energiamärgis: F
Müügihind: 220 000 €
Hind m² kohta: 3 503.18 €

Kodu Spordi ja Kotka tn miljööväärtuslike majade kompleksis!

Värskendatud ning tehniliselt väga heas seisukorras korter lisaväärtustega: läbi maja planeering, sisehoovipoolne rõdu, kindel parkimiskoht hoovis, hea seisukord ja just väljavahetatud küttesüsteem.

KORTERIST:

Kolmas korrus ja kolme suunda vaatavad aknad, tänu millele on korteris palju valgust ja helgust. Funktsionaalne läbimaja planeering: avar elutuba osaliselt avatud köögiga, wc ja vannituba koos, avar esik garderoobi osaga. Kaks päikselist mõistliku suurusega magamistuba. Gaasikatel on äsja vahetatud, tänu millele uue talve küttearved on soodsad.

PARKIMINE:
Kasutuskorraga kindlaksmääratud parkimiskoht sisehoovis.

MAJAST:
Maja on renoveeritud. Olemas on ka kasutusluba. Lukustatud ja puhtad trepikojad. Siseõu on roheline ja hooldatud, olemas on treeningvahendid välitreeninguteks, lastemänguväljak ja istumisalad.


PIIRKOND:
Lähiümbruses on palju imetoredaid rohelisi väikseid tänavaid, kergliiklusteed ühel ja teisel pool kvartalit. Kristiine keskusesse 10min jalutada. Lähikauplused on aga Kotka Selver ja Nõmme tee Maxima, mõlemad 5min tee kaugusel. Ühistranspordi peatus on Kotka tn ääres ehk majast 100m kaugusel. Tondi trammi ja rongipeatused on samuti 10min jalutada. Vahetus läheduses on ka kool ja mitu lasteaeda.

Tule kindlasti tutvuma selle imearmsa koduga Kristiine südames!

Lisaandmed:

rõdu, vann, garderoob, mööbel, internet, trepikoda lukus, parkett, külmkapp, turvauks, dušš, pesumasin, köögimööbel, naabrivalve, eraldi toad, avatud köök, tsentraalne vesi, ühistransport, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Sanna Milistver

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

29. septembril kell 16.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×