map
asukoht

Korter, Filmi 6

180 000 €

Seda objekti vaatab hetkel 2 inimest

Objekti ID: 196273
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Kadriorg
Korrus: 2
Tubade arv: 2
Kütte tüüp: keskküte, elektri­põranda­küte
Ehitusaasta: 2008
Valmidus: valmis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 46.70 m²
Katastritunnus: 78401:115:0024
Energiamärgis: D
Müügihind: 180 000 €
Hind m² kohta: 3 854.39 €

UUS HIND!

Müüa 2-toaline korter hinnatud piirkonnas Kadriorus (mööbel hinnas).

Asukoht:
Kadriorg on elukeskkond väljavalitutele, see siin on kultuuri- ja ajaloo meka. Siin on 18. sajandil rajatud Tallinna suurim ja kauneim park ja Kadrioru loss. Lisaks mitmetele väiksemate muuseumidele, asub siin Kumu, üks suurimaid kunstimuuseumeid Baltikumis. Mere nautlejatele on siin lummavate päikeseloojangutega Reidi tee promenaad. Gurmaanidele mitmed hinnatud restoranid ja kohvikud.

Korter:
Heas korras, valgusküllane, 2-toaline korter on ideaalseks pelgupaigaks keset linna saginat. Korteri planeeringus on esik (suure sisseehitatud garderoobiga), avatud köök-elutuba, magamistuba, vannituba. Korteri siseviimistlus on maitsekalt kujundatud, kasutades naturaalseid toone ja kvaliteetseid materjale. Põrandaid katab 3-lipiline tammeparkett, vannitoa põrandat plaat, köögimööbel on samuti täispuit viimistlusega.

Parkimine ja panipaik:
Korteri juurde kuulub soe panipaik maja soklikorrusel.
Parkimine on võimalik maja ümbruses.

Maja:
2008 aastal ehitatud maja, ühistu on tegus ja toimiv. Hoone on aiaga piiratud ning täiendava turvalisuse tagamiseks on maja ümbritsetud ka videovalvega. Hoovis on lastele mõeldud mänguväljak.

Helista ja küsi lisa või registreeri privaatne tutvumine.

Lisaandmed:

vann, garderoob, lift, mööbel, trepikoda lukus, parkett, külmkapp, turvauks, köögimööbel, naabrivalve, videovalve, avatud köök, suletud sisehoov, aiaga piiratud ala, ühistransport

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Robin Tiits

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumisõhtule!

arrow
REGISTREERI

24. septembril kell 17.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×