map
asukoht

Korter, Nelgi 1

62 000 €

Objekti ID: 196573
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Pärnu maakond
Linn/vald: Pärnu linn Audru alevik
Korrus: 2
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: kamina­küte
Ehitusaasta: 1973
Valmidus: valmis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 52.80 m²
Müügihind: 62 000 €
Hind m² kohta: 1 174.24 €

Uus turul! Hubane kodu Audru alevikus.

Väikese elumaja teisel korrusel paiknev korter on läbi maja planeeringuga. Valgus pääseb tuppa terve päeva vältel.
Köetakse kaminaga, väiksemates tubades lisaks radiaatorid. Võimalik paigaldada õhksoojuspump.
Väikese aknaga dušširuumis on põrandaküte. Soe vesi boilerist. Korteri juurde kuulub ka mahukas keldriboks. Müüakse sisustusega.

Majal on vahetatud katus, vee-ja kanalisatsioonitorud, katusealune soojustatud, trepikojad remonditud ja paigaldatud uued välisuksed.

Kui on soov ühendada natuke linna- ja natuke maapiirkonda, siis see on just sobiv koht elamiseks. Maanteemürast kaugel, mustikametsa kõrval, kuid samas kogukonna keskel paiknevas kahekorruselises majas on toredad ning kokkuhoidvad naabrid.

Sõiduteed on heas korras ja bussipeatus 5 min jalutuskäigu kaugusel. Bussiühendus Pärnu keskuslinnaga on väga hea - ühistransport sõidab iga tund. Audru keskus koos kooli, lasteaia ja toidukauplusega jääb 2 km kaugusele. Ümbruskonnas kergliiklusteed, mis annavad hulgaliselt võimalusi nii jalutamiseks kui sportimiseks. Tänu välja arendatud kergliiklusteede võrgustikule, on muutunud ka Audru - Pärnu vaheline kergliiklustee järjest enam kasutatavaks ühendusteeks. Tuntud Valgerand koos kauni mereranna, golfiklubi, seikluspargi, disgolfiradade ja terviseradadega jääb 5 km kaugusele.

Lisaandmed:

kelder, mööbel, dušš, uus elektrijuhtmestik

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Merit Miller

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumisõhtule!

arrow
REGISTREERI

27. septembril kell 17.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×