map
asukoht

Elamumaa, Allika-Mardi tee 5

45 000 €

Objekti ID: 196578
Tehing: Müük, Elamumaa
Maakond: Rapla maakond
Linn/vald: Kohila vald Vilivere küla
Omandivorm: kinnistu
Krundi pind: 5 504 m²
Katastritunnus: 31701:001:0312
Müügihind: 45 000 €
Hind m² kohta: 8.18 €

Allika-Mardi rajoon asub vaikses ja looduskaunis piirkonnas Kohila vallas, Tallinna lähistel, pakkudes ideaalset võimalust rajada endale unistuste kodu eemal linnakärast, ent siiski lähedal kõigele vajalikule. Kinnistu suurus annab vabaduse ja ruumi nautida privaatsust, samal ajal kui lähimad keskused, nagu Kiisa ja Kohila, tagavad igapäevase mugavuse, pakkudes toidupoode, koole ja muid eluks vajalikke teenuseid.

Kinnistul on olemas veeliitumine, mis tähendab, et juurdepääs puhtale veele on lihtne ja mugav. Elektriühendus on korraldatud vastavalt Elektrilevi hinnakirjale, võimaldades planeerida ja ühendada oma kodu kõigi vajalike elektrisüsteemidega. Kanalisatsiooni osas on kinnistul paikne lokaalne lahendus, mis annab võimaluse luua toimiv ja keskkonnasõbralik kanalisatsioonisüsteem oma krundile.

Arendusvõimalused kinnistul on väga mitmekülgsed. Lubatud on ehitada üks elamu ja kuni kaks abihoonet, mille ehitusalune pind võib olla kokku kuni 400 m². See annab piisavalt vabadust luua avar ja mugav kodu koos vajalike lisahoonega, näiteks garaaži, kuuri või saunaga. Elamu maksimaalne korruselisus on kaks, mis lubab luua nii ühe- kui kahekorruselise maja vastavalt oma vajadustele ja soovidele.

Hoonestusviis on vaba, mis tähendab, et kinnistu omanik saab oma kodu disainida just nii, nagu talle meeldib – olgu see modernne, skandinaavialik või hoopis klassikaline. Paindlikud ehitusreeglid annavad vabaduse luua kodu, mis peegeldab omaniku isikupära ja elustiili.

Allika-Mardi rajoonis kodu loomine pakub harukordset võimalust elada looduslähedases ja rahulikus keskkonnas, nautides samal ajal Tallinna lähedust ning kõiki kaasaegse elustiili hüvesid.

Hind sisaldab käibemaksu.

Lisaandmed:

detailplaneering, vesi

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Ilmar Tedremaa

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×