map
asukoht

Elamumaa, Härma tee 7

119 000 €

Objekti ID: 196663
Tehing: Müük, Elamumaa
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Kose vald Tade küla
Omandivorm: kinnistu
Krundi pind: 2 240 m²
Katastritunnus: 33701:002:0800
Energiamärgis: C
Müügihind: 119 000 €
Hind m² kohta: 53.13 €

Müüme 6-toalise suure maja projekti ja valmis ehitatud vundamendiga elamukrunti Härma teel Tade külas Kose-Uuemõisa külje all.

Projekteeritud elamul on suletud netopinda 168,7 m2. Kõrge katuslaega köök koos elutoaga võtavad enda alla aukartustäratavalt suure ala - 57 m2. Lisaks tubadele on elamusse planeeritud kaks vannituba, suur majapidamisruum ja garderoob.

Kinnistu asub uues elamurajoonis, kus naabrid on oma elamud juba valmis jõudnud ehitada. Kinnistu on varustatud vee-, kanali- ja elektriliitumistega. Tänaval kulgeb ka Telia kiire interneti valguskaabel.

Kinnistu on haljastatud ja ootab uute omanike mõttelendu puude-põõsaste-lillede istutamisel. Kinnistule mahub ka abihoone sauna ja auto varjualuse jaoks.

Kuivajõgi jääb 150 ja Pirita jõgi 600 meetri kaugusele ehk kui kodu valmis ehitatud, siis kalamehel pole vaja kodust kaugele õngitsema minna.

Lasteaed, algkool, kauplus, külakeskus, raamatukogu ja söögiasutused jäävad kilomeetri kaugusele Kose-Uuemõisa alevikku. Seal on ka ühistranspordi peatus, kus kohast viivad bussid Kosele, Tallinnasse ja ümbruskonna küladesse.

Tartu maanteele on mööda tolmuvaba teed 3 km ja sealt Tallinna linnapiirile mööda kiirteed vaid 26 kilomeetrit ehk kokku ca 25 minutit rahulikku autosõitu.

Et saaksid kindel olla, et just siia oma uue kodu soovid ehitada, siis tule kliendipäeval kohale ja käime üheskoos kõik detailid läbi.

Lisaandmed:

elekter, vesi

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Jaanus Saadve

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumisõhtule!

arrow
REGISTREERI

29. septembril kell 17.30

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×