map
asukoht

Maja, Mänguvälja

150 000 €

Objekti ID: 196688
Tehing: Müük, Maja
Maakond: Pärnu maakond
Linn/vald: Tori vald Sindi linn
Tubade arv: 4
Kütte tüüp: ahiküte, kamina­küte, keskküte, konditsioneer, tahke kütus
Ehitusaasta: 1975
Omandivorm: kinnistu
Üldpind: 198.60 m²
Krundi pind: 1 132 m²
Katastritunnus: 74101:004:0158
Müügihind: 150 000 €
Hind m² kohta: 755.29 €

Sindi linna vaiksel kõrvaltänaval, müüakse hea suurusega, hästi hoitud ja puhas kodu. Üldpind 198m2, köetavad eluruumid umbes 100,m2
Majas paiknevad ruumid erinevatel tasapindadel, kõige all kelder, kütteruum, panipaigad, pool korrust kõrgemal sissepääs esikusse, saunaruumid ja garaaž. Maja esimese korruse hõlmab suur, valgusküllane elutuba ja köök. Teisel korrusel kolm avarat magamistuba, pesuruum ja trepihall.
Ruumid on korras ja võimaldavad kohest sissekolimist, hiljem saab vastavalt enda maitsele neid ümber kujundada. Toad hoiab soojad oma puuküttega keskküte, kamin, paigaldatud on ka õhksoojuspump.
Maja õueala on hooldatud ja väga korras, viljapuud ja põõsad, rikkalikult õitsevad lillepeenrad. Olemas on veel kuur ajariistade ja puude hoidmiseks.
Mõnus vaikne kohake, lähedal kauplused, bussipeatus, kool ja lasteaed. Natuke jalutades jõuad jõe äärde, kergliiklustee, mis ühendab maad linnaga!
Veidi pealehakkamist ja sellest saab väga mõnus, päris oma kodu!
Anna oma tulekust ette teada!

Lisaandmed:

kelder, boiler, elekter, kamin, garaaž, tööstuslik vool, internet, saun, dušš, vesi, eraldi WC, naabrivalve, eraldi toad, suletud sisehoov, seinakapid, tsentraalne vesi, aiaga piiratud ala, sügav kaev, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Eda Karula

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

3. oktoobril kell 15.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×