map
asukoht

Korter, Suur-Patarei 5

380 000 €

Objekti ID: 194553
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Põhja-Tallinna linnaosa
Korrus: 4
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: kamina­küte, keskküte
Ehitusaasta: 2000
Valmidus: valmis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 83.00 m²
Katastritunnus: 78408:801:3680
Energiamärgis: puudub
Müügihind: 380 000 €
Hind m² kohta: 4 578.31 €

LVM Kinnisvaral on rõõm esitleda Teile luksust ja modernsust Põhja-Tallinnas.

See läbi kahe korruse paiknev kolmetoaline korter ühendab endas modernsuse ja luksuse, pakkudes unikaalseid võimalusi mugavaks eluks. Selle korteri akendest avaneb imeline vaade üle Kalaranna kvartali ning Tallinna lahele, pakkudes igapäevaselt kauneid merevaateid. Interjööris domineerib stiilne kalasaba parkett, mis lisab elegantsi ja soojust igasse ruumi. Siin on olemas kõik mida vajad - kaasaegsed mugavused, sealhulgas sauna ja vanniga vannituba mis loovad täiusliku keskkonna lõõgastumiseks peale pikka päeva.

Korteri hinnas on kaks parkimiskohta ja ca 11m² suurune panipaik maaaluses soojas parklas.

Põhja-Tallinn on piirkond, mis pakub rohkelt võimalusi nii vaba aja veetmiseks kui ka igapäevaeluks. Lähedal asuv Kalaranna promenaad kutsub jalutama ja nautima mereäärset miljööd. Piirkond on täis hubaseid kohvikuid ja restorane, kus saab nautida erinevaid maitseelamusi. Noblessneri kvartal ja Lennusadam pakuvad rohkelt võimalusi kultuuri- ja ajaloohuvilistele.

Korteri asukoht on ideaalne ka neile, kes hindavad linna lähedust - vanalinn ja kesklinn on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel. Siin elades saad nautida kõiki linna eeliseid, olles samal ajal rahulikus ja kaunis mereäärses keskkonnas.

Kui hindad kvaliteeti, stiili ja suurepärast asukohta, siis on see korter just Sinu jaoks. Tule ja veendu ise, kuidas see kodu võib muuta sinu igapäevaelu nauditavamaks!

Lisaandmed:

signalisatsioon, vann, garderoob, elekter, lift, kamin, mööbli võimalus, garaaž, internet, trepikoda lukus, parkett, külmkapp, saun, turvauks, dušš, vesi, eraldi WC, köögimööbel, avatud köök, uus kanalisatsioon, katusekorter, korter läbi mitme korruse, uus elektrijuhtmestik, tsentraalne vesi, ühistransport

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Ilmar Tedremaa

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

27. septembril kell 12.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×