map
asukoht

Maja, Sepakurmi

158 000 €

Objekti ID: 194803
Tehing: Müük, Maja
Maakond: Pärnu maakond
Linn/vald: Saarde vald Kalita küla
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: ahiküte
Ehitusaasta: 1800
Valmidus: renoveeritud
Omandivorm: kinnistu
Üldpind: 197.70 m²
Krundi pind: 16 034 m²
Katastritunnus: 71201:001:0584
Energiamärgis: puudub
Müügihind: 158 000 €
Hind m² kohta: 799.19 €

TUTVUMISPÄEV laupäeval 28.septembril kell 13.00
Vajalik eelregistreerimine

Hooldatud privaatne talukompleks Kilingi-Nõmme linna lähedal.

Maakivist vundamendiga palkhoone-rehielamu on ehitatud 1896.a., vundament ja kandeseinad renoveeritud 2003.a. Elamus on põrandaküttega esik, ruumikas puupliidiga köök, 3 tuba, magamislavats ja põrandaküttega vannituba-WC. Elamul on plastikraamiga pakettaknad, puitpõrandad, ahi ja kamin-ahi. Sissepääsu kõrval on mõnus varjualune, samuti köögi ees iidse pärnapuu varjus paiknev romantiline terrass.
Avara rehealuse arvelt on võimalik eluruume laiendada. Hoone teises otsas asub puukuur, kuhu varutud mitme aasta tarbeks küttepuid. Elektriliitumine 3x25A.

Kõrvalhoonetest on kiviplokkidest saunamaja koos garaažiga. Vanadest palkhoonetest on hästi säilinud ait, imelise vaatega laudpõrandaga küün ning amortiseerunud suitsusaun. Lisaks asub hoovialal maa-alune kelder, salvkaev, puurkaev-pumpla. Saunahoone kõrval saarekestega tiik, aida kõrval grillimaja.
Hooldatud kinnistu on ümbritsetud põlispuudega, maantee poolt kuusehekiga. Kandev viljapuu- ja marjaaed, maitsekas iluaed.

Võimalik on soovi korral juurde osta põllu- ja metsamaad.

Kilingi-Nõmme linn asub 7 km kaugusel, kus Günaasium, uus spordihoone, raamatukogu, muusikakool, lastaed, perearstid, hambaravi, apteek, haigla jms. Pärnu kesklinn 50 km kaugusel.

Lisaandmed:

kelder, vann, boiler, garaaž, tööstuslik vool, eterniitkatus, saun, kõrvalhoone, lähedal mets

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Rita Sepp

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

28. septembril kell 13.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×