map
asukoht

Korter, Kooli 7

61 000 €

Objekti ID: 195298
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Pärnu maakond
Linn/vald: Tori vald Sindi linn
Korrus: 3
Tubade arv: 2
Kütte tüüp: keskküte
Üldpind: 47.90 m²
Katastritunnus: 74101:001:0243
Energiamärgis: B
Müügihind: 61 000 €
Hind m² kohta: 1 273.49 €

Müüakse hea, läbi maja planeeringuga korter. Uus omanik saab oma maitse järgi alustatud remondi lõpetada. Aknad on vahetatud, seinad osaliselt krohvitud, elektrijuhtmed vahetatud, pesuruum plaaditud ja valmis. Suur elutuba pääsuga tulevasele rõdule, hommikupäikese poolne magamistuba, köök paikneb eraldi, pesuruum ja wc on koos.
Maja on läbimas täielikku uuendust, tänaseks on fassaaditööd valmis, uus katus, torustik vahetatud, uued radiaatorid ja soojatagastusega ventilatsioon. Paigaldatud on juba rõdude konstruktsioonid, katusele tulevad päikesepaneelid. Korda saavad ka trepikojad ja majaesine parkla.

Tule tutvu selle korteriga, maja on peale renoveerimist praktiliselt uus ja korteri lõpliku ilme saad kujundada just sellise nagu sulle meeldib!

Lisaandmed:

rõdu, elekter, internet, trepikoda lukus, turvauks, dušš, vesi, naabrivalve, eraldi toad, tsentraalne vesi

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Eda Karula

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

25. septembril kell 12.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×