map
asukoht

Korter, Vesilennuki tn 18

550 000 €

Objekti ID: 195438
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Põhja-Tallinna linnaosa
Korrus: 5
Tubade arv: 3
Kütte tüüp: keskküte, vesi­põranda­küte
Ehitusaasta: 2023
Valmidus: uus ehitis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 82.40 m²
Katastritunnus: 78408:801:0344
Energiamärgis: B
Müügihind: 550 000 €
Hind m² kohta: 6 674.76 €

Müüa 3-toaline, luksuslik korter Noblessneris

Arendus:
Noblessneri jahisadama kõrval paiknev, kvaliteetne arendus, on hea valik, kui soovid elada mere ääres, kesklinna külje all ning pead lugu kultuurisündmustest ja hinnatud restoranidest. Tegemist on Baltimaade parima linnaruumi uuenemise tiitliga pälvitud piirkonnaga. Vesilennuki arhitektuuri idee loojaks on KOKO arhitektid ja teostajaks Merko Ehitus.

Korter:
Korteri siseviimistlusel ja sisustamisel on kasutatud kvaliteetseid materjale. Eritellimusel valmistatud kivist tasapinnaga köögimööbel, kvaliteetne integreeritud tehnika, täispuit kalasaba parkett, täispuit massiivuksed, kohvibaar, Duraviti sanitaartehnika ja palju muud.

Korter on rikkaliku planeeringuga, avar ja valgusküllane (lõuna ja õhtupäike). Planeeringusse kuulub esik, majapidamisruum, avatud köök-elutuba, kaks magamistuba, millest ühel on suur walk-in garderoob, kaks vannituba (topelt WC, dušš, vann), suur rõdu (päikeseloojangu merevaatega ja avatavate klaasidega).

Korteris on kaks jahutusseadet (elutoas ja magamistoas).
Targa kodu lahenduse abil on võimalik juhtida korteri sisekliimat, jälgida tehnosüsteeme ja fonosüsteemi. Seda kõike nutitelefoni äpist või targa kodu tahvlilt.

Parkimine:
Korteri hinnas sisaldub elektriauto laadimispunktiga varustatud parkimiskoht maja maa-aluses garaažis.

Ülalpidamiskulud:
Suvel ca. 100€
Talvel ca. 200€

Helista ja küsi lisa või registreeri privaatne tutvumine!

Lisaandmed:

rõdu, vann, kaabel TV, garderoob, lift, garaaž, internet, parkett, dušš, eraldi WC, avatud köök, uus kanalisatsioon, kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, ühistransport

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Robin Tiits

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

28. septembril kell 12.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×