map
asukoht

Korter, Tähe 15

525 €

Objekti ID: 195758
Tehing: Üür, Korter
Maakond: Tartu maakond
Linn/vald: Tartu linn Karlova
Korrus: 2
Tubade arv: 2
Kütte tüüp: keskküte
Ehitusaasta: 1962
Valmidus: renoveeritud
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 38.70 m²
Katastritunnus: 79508:001:0037
Üürihind: 525 €
Hind m² kohta: 13.57 €

Üürile anda väga hea asukohaga valgusküllane 2-toaline korter. Korter asub Kesklinna piiril, Karlova roheluses!

Korter ja kortermaja on renoveeritud. Kortermajas on renoveeritud ka trepikojad. Korter on viimistletud heledates toonides. Korteris on vahetatud elektrijuhtmestik. Köök on elutoaga avatuks tehtud. Köögis ja elutoas on eritellimusena valminud mööbel. Köögis on kvaliteetne integreeritud köögitehnika. WC ja duširuum on plaaditud ja maitsekalt viimistletud. Üürniku kasutada jääb kuivatiga pesumasin.

Korter asub hinnatud II korrusel ja kõik aknad jäävad vaatega maja ette. Parkimine on maja taga asuvas suures ja avaras parklas. Parklasse on võimalik minna mugavalt läbi maja keldrikorruse. Üürniku kasutada on keldriboks.

Lähiümbruses on palju rohelust. Kesklinn on kõigest 8-minutilise jalutuskäigu kaugusel! Ümbruses mitmed kohvikud, söögi- ja joogikohad. Jakobi Jalats, Barlova, Anna Edasi, Karlova Kohv ja Tassikoogid ning Rimi toidupood.

Kommunaalid talvel ca 160-200€ (oleneb küttekulust) ja suvel ca 100€

Üürilepingu sõlmimisel tuleb tasuda esimese kuu üür 525€, tagatisraha 525€ ja vahendustasu 525€. Igal järgneval kuul 525€+kommunaalkulud.

Lemmikloomad ei ole lubatud!

Võta ühendust, küsi lisa ja tule tutvuma!

Lisaandmed:

kelder, kaabel TV, elekter, mööbli võimalus, internet, trepikoda lukus, parkett, külmkapp, dušš, pesumasin, vesi, köögimööbel, naabrivalve, eraldi toad, avatud köök, uus kanalisatsioon, uus elektrijuhtmestik, tsentraalne vesi, ühistransport, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Inga Rattasepp

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×