map
asukoht

Korter, Kuldse Kodu 5

160 000 €

Objekti ID: 195793
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Pärnu maakond
Linn/vald: Pärnu linn Rääma
Korrus: 1
Tubade arv: 4
Kütte tüüp: elektri­küte, õhksoojuspump
Ehitusaasta: 1980
Valmidus: valmis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 104.70 m²
Katastritunnus: 62507:061:9040
Müügihind: 160 000 €
Hind m² kohta: 1 528.18 €

Kampaaniahind. Avar siseõuega korter.

Maitsekalt sisustatud korteris on kolm eraldi magamistuba, elutuba, avatud köök, vannituba, lisa WC, panipaik. Elutoa mitmes küljes paiknevad aknad toovad päikese tuppa terve päeva jooksul. Magamistubades lükandustega garderoobikapid.
Omapära lisavad korterile kinnine sisehoov ehk aatrium ja väike aianurk. Tänane pere on sisehoovi paigutanud katusealuse, kus mõnus raamatut lugeda või sõpradega kohvi nautida. Aiaosa on küll väike, kuid mõne lille- või maitsetaimepeenra jaoks ruumi jagub.
Pigem meenutab see kodu ridaelamuboksi kui korrusmaja korterit. Siin on piisavalt privaatsust, avarust ja võimalus otse toast murule astuda. Sobib väga hästi ka lastega perele.

Köetakse õhksoojuspumba ja elektriradiaatorite, lisaks loob õdusa tunde kamin. Mõistlikud kulud. Mööbli võimalus eraldi kokkuleppel.
Oma ajastu silmapaistva ja huvitava arhitektuuriga hoone. Kogu kinnistu hooldatud - maja taga suur roheala koos tiigiga, lastele mänguväljak.
Lähim toidukauplus 500 m, lasteaed 100 m, koolid 900 m kaugusel. Pärnu kesklinna vaid 2 km. Vahetust lähedusest leiab mitmeid kergliiklusteid ning sportimisvõimalusi. Bussipeatus maja ees.
Kampaaniahind kuni 30.09.2024, endine hind 169 000€.

Lisaandmed:

vann, boiler, kamin, trepikoda lukus, eraldi WC, köögimööbel, avatud köök

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Merit Miller

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

26. septembril kell 13.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×