map
asukoht

Elamumaa, Krati tee 13

159 900 €

Objekti ID: 195873
Tehing: Müük, Elamumaa
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Viimsi vald Randvere küla
Omandivorm: kinnistu
Krundi pind: 1 359 m²
Katastritunnus: 89005:005:0220
Müügihind: 159 900 €
Hind m² kohta: 117.66 €

Armas ja privaatne kodukoha krunt Randveres!
Krati tee on vaikne ja väike tõkkepuuga piiratud tänav.

KINNISTU
Tegemist on elamumaa kinnistuga, mille suurus on 1359m². Kinnistu kõrvalt lookleb tee mereäärde, mereni ca 300 meetrit. Kinnistu on piiratud täiskasvanud puude ja hekiga erinevatest külgedest, mis lisab privaatsust ja summutab müra. Hooviala on hooldatud ja kõrghaljastatud aed kus kasvavad erinevad viljapuud ja marjapõõsad. Kinnistul paikneb ka vundament saunale. Hoovi keskmes ilutseb väärikas tamm. Krundil on vaivundamendil 70-kümnendatest vana aiamaja 69,6m2. Kinnistu kõrvale on veetud uus elektriliitumine. Tsentraalse vee- ja kanalisatsioonitrassi liitumised kinnistul.

ASUKOHT
Randvere ja selle lähiümbrus on hinnatud elamupiirkond. Paljudele endistele suvilakruntidele on ehitatud elamud aastaringseks elamiseks, nii ka müüdava krundi lähinaabrus. Piirkonnas on kaunis merelähedane loodus. Sportimiseks ja looduses viibimiseks on head võimalused, lähedal on valgustatud kergliiklusteed. Lähedal Randvere kool, raamatukogu, lasteaed, perearstikeskus, noortekeskus, pood jpm. Suurepärane võimalus kodu rajamiseks, kui soovid elada Tallinna lähedal ja samas nautida mereäärset looduskaunist ja rahulikku elukeskkonda.

Tule kindlasti tutvuma selle kodukandiga! Oled oodatud!

Lisaandmed:

elekter, vesi

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Sanna Milistver

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

26. septembril kell 15.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×