map
asukoht

Korter, Eha 6

89 000 €

Seda objekti vaatab hetkel 2 inimest

Objekti ID: 196043
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Tartu maakond
Linn/vald: Tartu linn Karlova
Korrus: 2
Tubade arv: 2
Kütte tüüp: elektri­küte, elektri­põranda­küte
Ehitusaasta: 1977
Valmidus: renoveeritud
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 32.40 m²
Katastritunnus: 79508:002:0019
Müügihind: 89 000 €
Hind m² kohta: 2 746.91 €

Tutvumispäeval soodushind!!!

Müüki on jõudnud väga hea asukohaga valgusküllane 2-toaline korter. Korter asub vaiksel Eha tänaval, Karlova roheluses!

Korter ja kortermaja on renoveeritud. Korteri renoveerimise käigus on vahetatud elektrijuhtmestik. Korterisisene torustik on uuendatud.
Kompaktse planeeringuga korteris on esik, avatud köögiga elutuba, magamistuba ning duši- ja tualettruum. Duširuumis on elektriline põrandaküte ja soe vesi tuleb boilerist.
Korteri kõik aknad jäävad vaatega maja ette. Korter jääb maja keskele ja on soe ning valgusküllane.

Kortermaja on renoveeritud 2014. aastal. Renoveerimise käigus on uuendatud majasisesed tehnosüsteemid ning ehitatud välja sundventilatsioon. Soojustatud ja viimistletud on välisfassaad. Vundament on soojustatud ja paigaldatud on uus katus. Korteriühistul on võetud renoveerimislaen.

Korteri juurde kuulub esikus kaks panipaika ja puukuuri kasutusõigus. Majal on olemas ka kelder. Autode parkimisvõimalus on hoovis ja maja ees tasuta.
Kõikide korterit kasutada on sisehoovis mõnus roheala. Igal korteril on oma rohenurgake, kus on võimalik kasvatada endale meelepärast.

Kesklinn on kõigest 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel! Ümbruses mitmed kohvikud, söögi- ja joogikohad. Jakobi Jalats, Barlova, Anna Edasi, Karlova Kohv ja Tassikoogid ning Rimi toidupood.

Võta ühendust, küsi lisa ja tule tutvuma!

Lisaandmed:

kelder, boiler, kaabel TV, mööbli võimalus, internet, trepikoda lukus, parkett, köögimööbel, naabrivalve, eraldi toad, avatud köök, uus kanalisatsioon, uus elektrijuhtmestik, tsentraalne vesi, ühistransport

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Inga Rattasepp

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

23. septembril kell 12.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×