map
asukoht

Korter, Papiniidu 25

145 000 €

Objekti ID: 196158
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Pärnu maakond
Linn/vald: Pärnu linn Mai
Korrus: 2
Tubade arv: 4
Kütte tüüp: keskküte
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 77.80 m²
Katastritunnus: 62513:172:7440
Energiamärgis: C
Müügihind: 145 000 €
Hind m² kohta: 1 863.75 €

BRONEERITUD!
Avar, hiljuti täieliku uuenduse läbinud 4-toaline korter, parimal teisel korrusel.
Mugava paigutusega kodus on avatud köögiga suur elutuba, kolm magamistuba, wc ja pesuruum on eraldi, rõdu on kinni ehitatud. Avaras trepikojas on korteri juurde kuuluv panipaik, samuti on kasutada keldriboks.
Läbi maja planeering, päikesepaistet jagub terveks päevaks. 2010 aastal renoveeritud hoones on kõrvalkulud mõistlikud, majalaen on tasutud. Õuealal on olemas on oma kindel parkimiskoht.
Väga hea asukohaga ruumikas kodu annab võimaluse suurele perele. Vahetus läheduses kauplused, lasteaed, kool. Võta ette mõnus jalutuskäik mere äärde, mis tulevasest kodust vaid minutite kaugusel.
Helista, läheme vaatama.

Lisaandmed:

rõdu, kelder, vann, kaabel TV, elekter, internet, trepikoda lukus, parkett, dušš, pesumasin, vesi, köögimööbel, avatud köök, uus kanalisatsioon, uus elektrijuhtmestik, seinakapid, tsentraalne vesi, ühistransport, lähedal mets, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Eda Karula

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×