map
asukoht

Korter, Roosikrantsi 8b

850 €

Objekti ID: 196263
Tehing: Üür, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Kesklinna linnaosa
Korrus: 2
Tubade arv: 2
Kütte tüüp: keskküte
Valmidus: renoveeritud
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 72.50 m²
Energiamärgis: E
Üürihind: 850 €
Hind m² kohta: 11.72 €

Üürile anda südalinna esinduslikus elamus avar ja väärikas kahetoaline korter!

Roosikrantsi 8b hoone on projekteeritud 1939. aastal. See on avar, esinduslik ning väärika väliskujundusega. Seinu katavad vasalemma dolomiidist plaadid. Hoone väärikust rõhutab reljeef "Perekond" lõunafassaadil. Peasissepääs paikneb laiade vitriinakendega ärikorruse keskel. Trepikoda on ruumikas, üles viib jõuline kaartrepp, majas on ka lift. Avarad korterid on kõigi omaaegsete mugavustega.

Majale omaselt on ka teise korruse korter avar ja väärikas. Laed on kõrged, aknad on suured, ruumid on avarad ning loomulikku valgust on palju. Korter on täielikult sisustatud ja kasutamiseks valmis. Muuhulgas on olemas ka kõik vajalikud kodumasinad (sh pesumasin ja nõudepesumasin ning ka tolmuimeja ja triikraud).

Ühe auto saab parkida hoovi vabade kohtade olemasolul. Tänavale saab parkimisvõimaluse vastavalt kesklinna elaniku parkimistingimustele.

Roosikrantsi hoone asub Tallinna südalinnas, kus meelelahutus, kaubanduskeskused, toitlustuskohad, teatrid ja kõik muu selline on vaid jalutuskäigu kaugusel.

Elektroonilise ehitisregistri (www.ehr.ee) andmetel on hoonel olemasoleva hoone energiamärgise teatis klass E.

Üürihinnale lisanduvad igakuised kõrvalkulud. Lepingu sõlmimisel küsitakse esimene üür, tagatisraha kahe kuu üüri ulatuses ning maakleritasu ühe kuu üürisumma + käibemaks.

Olete oodatud tutvuma!

Lisaandmed:

signalisatsioon, vann, elekter, lift, mööbel, trepikoda lukus, dušš, pesumasin, vesi, köögimööbel

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Marianne Puustak

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×