map
asukoht

Korter, Puuvilla tn. 27

129 000 €

Seda objekti vaatab hetkel 73 inimest

Objekti ID: 196288
Tehing: Müük, Korter
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Tallinn Põhja-Tallinna linnaosa
Korrus: 2
Tubade arv: 2
Kütte tüüp: ahiküte, õhksoojuspump
Ehitusaasta: 1946
Valmidus: valmis
Omandivorm: korteriomand
Üldpind: 41.00 m²
Katastritunnus: 78408:806:0530
Energiamärgis: E
Müügihind: 129 000 €
Hind m² kohta: 3 146.34 €

Hubane ja õdus Põhja-Tallinna 2-toaline.

Asukoht:
Maja asub rahulikul vähese liiklusega Puuvilla tänaval.
Jalutuskäigu kaugusel on bussi- ja trammipeatused. Lähedal on Stroomi rand, Kopli park, suur Maxima kauplus Stroomi kaubanduskeskuses, Põhja-Tallinna Linnaosavalitsus, raamatukogu, lasteaiad, koolid. Lühikese jalutuskäiguga jõuad randa, poodi, trammile, Põhjala tehasesse, Sitsi kvartalisse ja Sõle Spordikeskusesse.

Maja:
Maja renoveerimise 1. etapp lõppes eelmisel aastal (2023), mille käigus ehitati välja katusekorrus kahe uue korteriga, renoveeriti maja fassaad- ja koridor ning vahetati välja koridori- ning keldriaknad. Käesoleval aastal minnakse edasi renoveerimise 2. etapiga, mille käigus ehitatakse välja uued keldriboksid, rajatakse maja ümber parkla (10 parkimiskohta), renoveeritakse aed ning paigaldatakse elektriline autovärav.

Korter:
2-toaline, Põhja-Tallinnale omaselt hubane ja õdus. Korteri põrandakatteks on suuremas osas naturaalne puitlaudis, vannitoas plaat. Õhk-õhk soojuspumba kõrval praksub elav tuli puuküttega ahjus, aknast välja vaadates ümbritseb rohelus.

Köögimööbel on Arensist, köögitehnika kaubamärkidest on esindatud Electrolux.

Parkimine ja panipaik:
Korteri juurde kuulub notariaalse kasutuskorraga fikseeritud 9.8m2 suurune panipaik maja soklikorrusel. Parkida saab tänaval ja hoovis. Lähitulevikus saavad kõik elanikud parkida maja sisehoovi, kus hakkab iga korteri kohta olema üks parkimiskoht (hoov on suur, säilitatakse palju rohelust).

Ülalpidamiskulud:
Suvel ca. 150€
Talvel ca. 230€

Helista ja küsi lisa või registreeri privaatne tutvumine!

Lisaandmed:

kelder, boiler, mööbli võimalus, internet, trepikoda lukus, külmkapp, turvauks, dušš, köögimööbel, avatud köök, uus kanalisatsioon, suletud sisehoov, aiaga piiratud ala, ühistransport

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Robin Tiits

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumisõhtule!

arrow
REGISTREERI

23. septembril kell 19.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×