map
asukoht

Maja, Kalamehe

235 000 €

Seda objekti vaatab hetkel 2 inimest

Objekti ID: 196303
Tehing: Müük, Maja
Maakond: Pärnu maakond
Linn/vald: Pärnu linn Eeslinn
Tubade arv: 5
Kütte tüüp: ahiküte, geotermiline küte
Ehitusaasta: 2023
Valmidus: valmimisjärgus
Omandivorm: kinnistu
Üldpind: 144.60 m²
Krundi pind: 600 m²
Katastritunnus: 62401:001:0157
Müügihind: 235 000 €
Hind m² kohta: 1 625.17 €

TUTVUMISPÄEV teisipäeval kell 13:00-13:30 eelregistreerimisega!

Kampaaniahind kehtib kuni 29.09.2024. Hind enne 250 000 €.

Pärnu ainukese munakivitee ääres paiknev ainukene eramaja on endasse agulihõngu püüdnud juba aastast 1892. Ta võimsad ja hästi säilinud palkseinad on näinud Suur-Jõe tänava kitsaid raudtee rööpaid, millel popsutav rong toimetusi toimetavaid linlasi Papiniidust kesklinna sõidutas. Samuti on ta näinud kunagiste kaupmeeste ja käsitöömeistrite hiigelaegasid – teate küll seda põhjalikkust, millega on valminud paljud siinse naabruskonna tisleritööd, Henno tänava laemaalingutest rääkimata.

Veelgi enam, siinsamas nende seinte vahel on ta saanud kaasa elada ühe suure helilooja esimestele klaveritundidele ja sümfoonia katsetustele. Villem Reimanni erakordne musikaalsus olla endast märku andnud juba titeeas. Võime vaid ettekujutada kõiki neid noote, mis siia puidukurdudesse talletunud on.

Villem Reimanni ema Marie elas siin majas oma väärika lahkumiseni. Pojad olid juba laias maailmas suuri tegusid tegemas, kui Marie otsustas maja maha müüa. Hääl majal oli palju huvilisi, teiste seas ka üks paksu tengelpunga ja püstise ninaotsaga Võiste kurgikasvataja, kes vana ja kindlasti rumalavõitu memmekest rahaga pimestada lootis. No kust tema pidi teadma, et too viite võõrkeelt rääkida mõistis ...

Marie loobus rahapatakast ja müüs maja hoopis ühele kuldse südamega kaptenile, kelle katuse all tal kuni surmani ka oma toake alles jäi. On ikka tarkust ja headust inimestes!

See suure ajalooga õnnelik agulipärl ootab oma taassündi.




Lisaandmed:

boiler, elekter, kamin, internet, parkett, profiilkatus, saun, turvauks, dušš, vesi, eraldi WC, eraldi toad, uus kanalisatsioon, suletud sisehoov, eraldi sissepääs, kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, tsentraalne vesi, aiaga piiratud ala, sissekäik tänavalt

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Ingmar Saksing

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

24. septembril kell 13.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×