map
asukoht

Maja, Vana-Tuula tee 15

335 000 €

Seda objekti vaatab hetkel 16 inimest

Objekti ID: 196463
Tehing: Müük, Maja
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Saue vald Tuula küla
Tubade arv: 4
Kütte tüüp: vesi­põranda­küte, õhksoojuspump
Ehitusaasta: 2024
Valmidus: uus ehitis
Omandivorm: kinnistu
Üldpind: 129.10 m²
Krundi pind: 1 630 m²
Katastritunnus: 72701:001:1942
Energiamärgis: B
Müügihind: 335 000 €
Hind m² kohta: 2 594.89 €

LVM Kinnisvaral on rõõm esitleda Teile uut maja looduse keskel.

Uus ja avar maja, mis paikneb rahulikus ja looduskaunis piirkonnas Keila lähedal, Tuula mõisa kõrval. See kodu on ideaalne neile, kes hindavad looduse lähedust ja kaasaegset elukeskkonda.

Hele värvilahendus lisab ruumidele avarust ja õhulisust, luues tõelise kodutunde. Majas on kaks eraldi WC-d, mugav vannituba koos saunaga, kus saab nautida rahustavaid ja lõõgastuvaid hetki.

Kinnistu on täielikult haljastatud, ees hoovis tervitavad teid massiivsed puud, samas kui päikeseline hoov koos avara terrassiga asub maja taga, pakkudes ideaalset kohta suviseks ajaveetmiseks. Lähedal asuvad lastele mõeldud mänguväljak ja jõulinnak sportimiseks, mis teevad piirkonna peredele eriti sobivaks.

Maja köetakse õhk-vesi soojuspumbaga, tube ventileerib soojustagasutusega ventilatsioon, mis kõik kokku annab ökonoomse ja kvaliteetse elukeskonna.

Piirkond on rahulik ja vaikne, pakkudes ideaalset elupaika neile, kes hindavad privaatsust ja tugevat kogukonda. Keila jõe lähedus annab võimaluse looduses jalutamiseks ja Tuula seltsimaja pakub kogukondlikke tegevusi. Perede jaoks on olemas koolibuss, mis muudab laste koolitee mugavaks ja turvaliseks.

Tule ja loo oma unistuste kodu sellesse kaunisse Keila lähedal asuvasse kodusse, kus elu harmoniseerub looduse ja mugavusega!

Lisaandmed:

signalisatsioon, boiler, elekter, mööbli võimalus, parkett, külmkapp, profiilkatus, saun, dušš, vesi, eraldi WC, köögimööbel, avatud köök, uus kanalisatsioon, uus elektrijuhtmestik, tsentraalne vesi, aiaga piiratud ala, lähedal mets

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Ilmar Tedremaa

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumispäevale!

arrow
REGISTREERI

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×