map
asukoht

Maja, Saare tee 8

299 000 €

Objekti ID: 196753
Tehing: Müük, Maja
Maakond: Harju maakond
Linn/vald: Kose vald Tade küla
Tubade arv: 4
Kütte tüüp: kamina­küte, vesi­põranda­küte, õhksoojuspump
Ehitusaasta: 2024
Valmidus: valmis
Omandivorm: kinnistu
Üldpind: 109.30 m²
Krundi pind: 2 080 m²
Katastritunnus: 33701:002:0788
Energiamärgis: B
Müügihind: 299 000 €
Hind m² kohta: 2 735.59 €

Uut omanikku ootab uus, avar ja läbimõeldud planeeringuga elamu Tade külas Kose-Uuemõisa aleviku külje all.

Elamus on lisaks avarale avatud köögiga elutoale kolm magamistuba ja suur vannituba. Elutoast ja vannitoast pääseb maja taga olevale terrassile.
Elutoale lisab hubasust suur kaminahi, mille soemüür annab lisasooja ka magamistuppa selle taga. Köögis saab süüa valmistada modernsel puuküttega pliidil.

Kogu elamine on kujundatud pastelsetes rahulikes toonides. Praeguse peremehe loomingut saab näha vannitoas, kus osa keraamilistest plaatidest on tema valmistatud käsitööna.

Maja kütab õhk-vesi soojuspumbal töötav põrandaküte. Lisasoojust saab niiskete ilmadega anda küttes suurt kaminahju või haluküttega pliiti. Majal on soojapidavad kolmekordsed pakettaknad, korralikult soojustatud seinad ja laed, mille energiasäästlikkus on hinnatud B-energiaklassi vääriliseks.
Majal on ka ventilatsiooniseade.

Majaga sama katuse alla mahuvad veel auto varjualune ja 10 ruutmeetri suurune eraldi õuepoolse sissekäiguga panipaik.

Krunt on kenasti haljastatud ja ootab uute peremeeste valikule vastavate puude-põõsaste-lillede istutamist. Õuel on piisavalt ruumi saunamaja ja kasvuhoone jaoks.
Uut omanikku jääb ootama mururobot, et kolimisjärgselt kohe muruniitmisega aega ei peaks täitma.

Piirkond on siin rahulik ja naabrid samuti. Naabruses on valdavalt uued eramud. Kuivajõgi ja Pirita jõgi jäävad kumbki poole kilomeetri kaugusele ehk kalamehel pole vaja kodust kaugele minna.

Lasteaed, algkool, kauplus, külakeskus, raamatukogu ja söögiasutused jäävad kilomeetri kaugusele Kose-Uuemõisa alevikku. Seal on ka ühistranspordi peatus, kus kohast viivad bussid Kosele, Tallinnasse ja ümbruskonna küladesse.

Tartu maanteele on mööda tolmuvaba teed 3 km ja sealt Tallinna linnapiirile mööda kiirteed vaid 26 kilomeetrit ehk kokku ca 25 minutit rahulikku autosõitu.

Et saaksid kindel olla, et just siin on sinu uus kodu, siis tule kliendipäeval kohale ja käime üheskoos kõik detailid läbi.

Lisaandmed:

vann, elekter, tööstuslik vool, parkett, profiilkatus, dušš, vesi, eraldi toad, avatud köök, uus kanalisatsioon, uus elektrijuhtmestik, tsentraalne vesi, ühistransport, lähedal mets

house
Laenuinfo

Kasuta kodulaenu taotlusel sooduskoodi LVM ning kodulaenu lepingutasu on uusarenduse korral 0 € ja muul juhul 99 € (tavahind min 190 €). Lisaks on A energiaklassi varale intress üheks aastaks 0% + 6 kuu euribor. Kehtib kuni 31.12.2024.

Esita laenutaotlus siin
Jaanus Saadve

Tahad kinnisvara müüa parima hinnaga?

arrow
SAADA

Tule Tutvumisõhtule!

arrow
REGISTREERI

29. septembril kell 17.00

Tutvumispäeval saad broneerida Sind huvitava maja või korteri külastusaja ainult enda jaoks. Nii saad segamatult uue kodu äratundmisele keskenduda. Võta maakleriga ühendust ja lepi aeg kokku!

https:/www.lvm.ee/tutvumisnadal

Viimati vaadatud

Teie kiri on saadetud

×
×